NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Kecskeméten a Marso NYKK csapata!

A Magyar Bajnokság alapszakaszának huszonharmadik fordulójához érkeztünk, ahol a Marso Nyíregyházi KK csapata ismét idegenben lép parkettre, ezúttal a jelenlegi bajnoki harmadik, Kecskemét csapatához látogat Sitku Ernő csapata.

A Marso Nyíregyházi KK csapata idegenben lép parkettre, a jelenleg 15 győzelemmel, és 5 vereséggel a tabella harmadik helyén tanyázó Kecskemét csapatánál fog vendégeskedni szombaton, 18.00-ás kezdettel. Csapatunk az előző fordulóban a listavezetőt látta vendégül, s végül, egy ellentétes félidőkkel tarkított mérkőzésen szenvedett tizenegy pontos vereséget úgy, hogy kis híján ledolgozta félidei húsz pontos hátrányát a nyírségi csapat. Ami biztató, hogy a félidő után sem adták fel Nagy Krisztiánék, egy remek harmadik negyedet repesztettek, a paksi csapat percekig nem ért el mezőnykosarat, és ha ezt a védekezést, és lelkesedést sikerülne átmenteni a kecskeméti mérkőzésre, negyven percen keresztül, bizony, okozhat csapatunk kellemetlen meglepetéseket a kecskemétieknek.

Azt, hogy mit gondol a paksi, illetve a soron következő Kecskemét elleni mérkőzésről Nagy Krisztián, csapatunk csapatkapitánya, az alábbi linken olvashatják.

nagy krisz

A kecskemétiek legutóbb hazai pályán sima, huszonkilenc pontos győzelmet arattak a Falco Szombathely ellen, ezzel leszakítván minimálisan maguk mögött Kálmán László csapatát. Sztojan Ivkovics csapatából közben távozott Rakics Miljan, aki visszatért a Szolnoki Olaj csapatához, ám még így is rendkívül bő kerettel dolgozhatnak, és a legjobb négy már biztosan tűnik. Minden bizonnyal győzelemmel szeretnék majd megörvendeztetni szurkolóikat hazai pályán, ám remélhetőleg ehhez Szavicséknak is lesz egy-két szavuk.

A mérkőzésre tehát február 14.-én, szombaton kerül sor 18.00-ás kezdettel Kecskeméten.

Szurkoljunk csapatunknak a győzelemért, Hajrá NYKK!


Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Kosárpalánta bajnokság, 1. forduló, Nyíregyháza

November 25-én, szombaton a nyíregyházi BEM Iskola tornacsarnokában rendezték a Kosárpalánta bajnokság 1. fordulóját, ahol a fiatal kosarasok ügyességből, gyorsaságból, küzdőképességből vizsgáztak. Fantasztikus volt a

Edzőmérkőzések

NYKK EÖTVÖS – Ungvár: 62-109 (10-17; 17-28; 24-25; 11-39) Nykk: Gyurcsán 7; Kozma 0; Szrogh 2; Miskolci 0; Szarka 16; Csere: Vascsák 4; Lekka 2;