NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Zalaegerszegen zárja a bajnokságot a Marso NYKK csapata!

A Magyar Bajnokság alsóházi középszakaszának, és a bajnokság utolsó fordulójához érkezett a Marso Nyíregyházi KK csapata, amely szerdán, este hét órai kezdettel Zalaegerszegen lép majd pályára.

Az NYKK munkáját a Szerencsejáték Zrt támogatta

A Marso NYKK csapatának utolsó mérkőzése következik szerdán, este hét órától Zalaegerszegen. Az utolsó hazai szépre sikeredett Sitku Ernő csapata számára, hiszen főként a második félidei parádés játéknak is köszönhetően tizenhat ponttal győzték le azt a Jászberényt, amelyet először sikerült legyőzni a bajnokságban, hozzátéve, ezzel maguknak is bizonyítva, hogy nem verhetetlenek a jászságiak. Csapatunk fiataljainak is volt dolga bőven a hétvégén, hiszen a Morgen Ferdinánd Emlékbajnokság nyolcasdöntőjén volt jelenése a Siska János által vezetett Nyíregyházi Sportcentrum Marso NYKK csapata, amely a negyedik helyen zárt úgy, hogy a legjobb négy közé jutásért a Vasas ellen mínusz huszonkét! pontról sikerült felállni, s végül nyerni. Az elődöntőben aztán egylabdás mérkőzésen maradtak alul a Budapest Honvéd SE ellen két ponttal, míg a bronzért lejátszott mérkőzésen sima szegedi siker született. Ezzel együttvéve is jár a gratuláció a folyamatos fejlődésen átmenő nyírségi ifjaknak, akik az egész szezonban jól teljesítettek.

NYKK - ZTE
Zalaegerszegen lépnek pályára Szavicsék! – Fotó: Saliga Péter

A Zalaegerszegiek az előző fordulóban épp a Jászberény csapatát fogadták hazai pályán, és szenvedtek egy pontos vereséget odahaza. Az már eldőlt, hogy a zalaiak és a MAFC játsszák majd a kiesés elleni párharcot, ám a pályaelőny szempontjából nem mindegy, ki végez előrébb a tabellán. Milos Sporar csapata minden bizonnyal csak a győzelem tudatában lépnek majd pályára, ám remélhetőleg ehhez a nyíregyháziaknak is lesz egy-két szavuk, és a mérkőzések óta remekelő fiataloknak is köszönhetően, egy jó hangulatú találkozó lesz a holnapi.

Csapatunk tehát szerdán, 19.00 órakor lép pályára Zalaegerszegen a szezon utolsó bajnoki mérkőzésén.

HAJRÁ NYKK! 

A Nyíregyházi Kosárlabda Klubbot a Szerencsejáték Zrt támogatta

TOVÁBBI CIKKEK

Megérdemelt jutalom

A februári teljesítmény alapján az U11-es csapat tagjai közül Molnár Ábel, Kazup Benett,Nyíri Márk kapott McDonalds utalványt, gratulálunk nekik!