NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Újvidéken az NYKK

Edzőmérkőzésekkel és Euroliga mérkőzéssel hangolt az előttük álló feladatokra a Ferenczi Tamás, Brane Savic edzöpáros által edzett NYKK-Eötvös serdülő fiú kosárlabda csapata.
Az iskolai szünetben Újvidéken kettő edzőmérkőzést játszottak a nyíregyházi fiatalok, s bátor, agresszív játékkal mindkét mérkőzést megnyerték.


Az csütörtöki első mérkőzés eredménye KK STAR NOVI SAD-NYKK EÖTVÖS: 48-54 .
A szombati második mérkőzést 26 pontos különbséggel 30-56-ra nyerték meg a magyar fiúk.
A két mérkőzés között Belgrádba utazott a csapat és a helyszínen tekintette meg a Crvena Zvezda-Real Madrid Euroliga mérkőzést.


A mérkőzés szünetében a nézők soraiból kiválasztott 3 kis kosaras ügyességi feladatokban mérte össze technikai tudását, felkészültségét. Köztük volt a nyíregyházi Vámos Barnabás és közel 7500 néző előtt a nézők nem kis meglepetésére megnyerte a versenyt s ő vehette át a Crvena Zvezda amerikai játékosának, Ennis Dylan mezét.

TOVÁBBI CIKKEK

Évzáró a kerekesszékes csapatnál

A Celentano Étteremben tartotta évzáróját Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata. A jó hangulatú ebéd közben Makrai László elnök és Máthé Csaba edző értékelték az idei

Évzárót tartottak

Klubunk játékosai, akik a Nyíregyházi Ridens Gimnázium, Szakiskola és Kollégium tanulói, ebben az évben is szerepeltek a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség szervezésében lévő kosárlabda és