NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Újra hazai pályán az NYKK csapata!

A Magyar Férfi Kosárlabda Bajnokság NB/I A csoportjának huszadik fordulójához érkeztünk, ahol a Marso NYKK csapata revansra készül a MAFC ellen.

A Marso Nyíregyházi KK csapata azon lesz, hogy a Kaposvár elleni remek produktum után, újra győzelemmel örvendeztesse meg szurkolóit a Bujtosi Szabadidő Csarnokban, az ellenfél az a MAFC csapata lesz, amely otthonában fájó, hosszabbításos vereséget szenvedtek Szavicsék. A visszavágás vágya tehát fűtheti a hazaiakat, no meg persze az is, hogy megszerezzék szezonbeli hatodik győzelmüket is, ezzel leszakítván magáról közvetlen riválisait.

A Kaposvár ellen nem sok gyenge pontja volt a csapatnak, pontszerzésben szokás szerint Nermin Hujdurovic vitte a prímet, Marko Kolarics 8! támadólepattanót szerzett, és csapatszinten 17 gólpasszt osztottak ki egymás közt a srácok. Ha ezt a formát a csütörtöki napon is megtudja ismételni Sitku Ernő csapata, egészen biztosan győztesen hagyhatja majd el a parkettet.

nykk kaposvár 2
Szavics Brane jó játékára is szüksége lesz az NYKK-nak! Fotó: Saliga Péter

A MAFC csapata jelenleg három győzelemmel, és tizennégy vereséggel áll a tabella utolsó előtti helyén, ám az utóbbi fordulókban rendre szoros, sőt, két mérkőzésen hosszabbításos meccset játszottak. Nem szabad lebecsülni őket, már csak annál fogva sem, hiszen első győzelmüket pont a nyírségiek ellen ünnepelhették. A Toutziarakis-Brown-Hunter légiós trió mellett tehetséges fiatalok alkotják a MAFC keretét.

A mérkőzésre tehát csütörtökön, 18.00 órakor kerül sor, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban!

Töltsük meg a lelátókat, és szurkoljuk ki a győzelmet ezúttal is csapatunknak!

HAJRÁ NYKK!!!!!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Évzáró a kerekesszékes csapatnál

A Celentano Étteremben tartotta évzáróját Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata. A jó hangulatú ebéd közben Makrai László elnök és Máthé Csaba edző értékelték az idei

Évzárót tartottak

Klubunk játékosai, akik a Nyíregyházi Ridens Gimnázium, Szakiskola és Kollégium tanulói, ebben az évben is szerepeltek a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség szervezésében lévő kosárlabda és