NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Újra hazai pályán a Marso NYKK csapata!

A Magyar Bajnokság alsóházi középszakaszának soron következő fordulójában lépnek pályára a csapatok, ahol a Marso Nyíregyházi KK a MAFC csapatát látja vendégül.

Az NYKK munkáját a Szerencsejáték Zrt támogatta

Újra hazai pályán lép pályára a Marso Nyíregyházi KK csapata, amely a március 12.-én, áramszünet miatt a 37. percben, 71-71-es állásnál félbeszakadt mérkőzését pótolja be szerdán, 18.00-kor a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. Az előző fordulóban mindkét csapat idegenben lépett pályára. A MAFC Zalaegerszegen lépett pályára, mely mérkőzés jelentős mértékben dönthet a playout pályaelőnyének a megszerzéséről. Hullámzó mérkőzésen aratott három pontos győzelmet Stefan Timbus csapata úgy, hogy az első félidőben már tizenhárom ponttal is vezettek a zalaiak.

11051410_10206079091325492_1596022089_n
Nikola Vasojevic jó játékára is szükség lesz szerdán – Fotó: Saliga Péter

A Marso Nyíregyházi KK Jászberényben vendégeskedett, s kezdte bátran és ponterősen a találkozót. A nyírségieknél a fiatalok is dominálni tudtak, Kósa Tamás egymaga négy triplát süllyesztett el a mérkőzés során, ám végül szoros végjátékban, egylabdás mérkőzésen alulmaradtak Sitku Ernő tanítványai 85-80-ra. Voltak nagyon jó periódusai a nyíregyházi csapatnak, amelyet ha átment a szerdai mérkőzésre, győzelemmel örvendeztethetik meg a hazai szurkolóikat.

Sitku Ernő a Marso Nyíregyházi KK vezetőedzője győzelmet vár a szerdai, hazai találkozótól.

„Valóban így van, voltak nagyon jó szakaszai a mérkőzésnek, és úgy gondolom, hogy rendezetten és összeszedetten játszottunk. – kezdte Sitku Ernő, a Marso NYKK vezetőedzője -. Volt két időszak, amikor nem koncentráltunk megfelelőképpen a második félidő elején, és a második félidő végén, és ez sajnos megbosszulta magát, és nem tudtuk megnyerni a találkozót. Viszont egyértelmű, hogy itthon a MAFC ellen arra törekszünk, hogy megfelelőképpen tudjuk abszolválni ezt a mérkőzést. Szeretnénk, ha ez jó játékkal párosulna, összességében a játék a legfontosabb, és a győzelem.”

A mérkőzésre tehát április 1.-én, szerdán kerül majd sor 18.00-ás kezdettel a Bujtosi Szabadidő Csarnokban, mely mérkőzésre érvényesek lesznek azon belépőjegyek, mellyel a félbeszakított találkozón helyet foglaltak kedves szurkolóink. Tehát aki megőrizte belépőjegyét a március 12.-i, félbeszakadt találkozóról, és azt felmutatja, azon szurkolóink ingyen tekinthetik meg a szerdai mérkőzést.

Kérem kedves szurkolóinkat legyünk minél többen, és szurkoljuk bele csapatunkat a győzelembe! HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

A Nyíregyházi Kosárlabda Klubbot a Szerencsejáték Zrt támogatta

TOVÁBBI CIKKEK

Évzáró a kerekesszékes csapatnál

A Celentano Étteremben tartotta évzáróját Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata. A jó hangulatú ebéd közben Makrai László elnök és Máthé Csaba edző értékelték az idei

Évzárót tartottak

Klubunk játékosai, akik a Nyíregyházi Ridens Gimnázium, Szakiskola és Kollégium tanulói, ebben az évben is szerepeltek a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség szervezésében lévő kosárlabda és