NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Szombathelyen lép pályára csapatunk!

A Magyar Bajnokság soron következő, kilencedik fordulójában Szombathelyen lép pályára a Marso Nyíregyházi KK csapata.

A szombati, paksi vendégszereplés után ismét idegenben lép pályára csapatunk, az eddig hat győzelemmel, és két vereséggel a tabella negyedik helyét elfoglaló szombathelyiekhez látogat csapatunk. Vendéglátóink remek rajtot vettek a bajnokságban, sorban aratták győzelmeiket, ám legutóbb odahaza kaptak ki a Kecskemét csapatától. Egységes csapatot rakott össze erre az évadra Kálmán László, a hazaiak vezetőedzője, köztük a tavaly még Nyíregyházán pattogtató magasember, Hall Derek, illetve Jara Rubin Doyne is. A tehetséges fiatalok mellett centerposzton Majsztorovics, illetve irányító poszton Martinics szállítja a pontokat. Illetve a palánkok alatt nagy erősítést jelentett Nebojsa Dukics leigazolása is. Nyilván mindent meg fognak tenni a győzelem érdekében, ám ehhez a nyírségieknek is remélhetőleg lesz egy-két szavuk.

A Marso Nyíregyházi KK csapata szombaton Pakson léptek a parkettre, ahol tizenkilenc pontos vereségbe szaladtak bele. Ám ha a mérkőzés egészét tekintjük, több jó periódusa, és momentuma volt a csapatnak, amikor sikerülhetett volna akár a vezetést is átvenni, ám a paksi csapatnak mindig volt válasza az ellentámadásainkra. A meccshez hozzátartozik, hogy eltiltás miatt nem léphetett pályára Szavics Brane, aki mindenbizonnyal már pályára fog lépni Szombathelyen, és jó játékkal segítheti majd csapatát. Remélhetőleg mindenki a maximumot fogja kihozni magából, és egy jó mérkőzést fognak játszani a vasiaknál!

Szurkoljunk a csapatnak!

A mérkőzésre szerdán, 18.30 perckor kerül sor az Aréna Savariában!

HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

A 8. helyen végeztünk

A 8. helyen végzett a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott a C-csoportos Európa-bajnokságon, a mieink az utolsó játéknapon Örményországtól szenvedtek vereséget. A szeptember 17-24-e között Szarajevóban