NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Szegeden a Marso NYKK csapata!

A Marso Nyíregyházi KK csapata idegenben lép pályára soron következő bajnoki mérkőzésén szerdán, 18.00-kor, a Szeged vendégeként lép parkettre Sitku Ernő csapata, amely revansot venne a hazai vereségért.

A Marso NYKK csapata idegenbeli mérkőzésen lép pályára szerdán, 18.00-kor a Szeged vendégeként. A felek első mérkőzésén fájó hazai vereséget szenvedett a nyírségi csapat, amelyért vissza szeretne vágni Sitku Ernő csapata. A Kaposvár, és a MAFC elleni hazai győzelem jót tett a csapat hangulatának is, egy szegedi győzelemmel pedig bele lehetne még szólni a legjobb nyolcért folytatott csatározásba.

„Nem tett rosszat a hangulatnak a MAFC elleni győzelem, és nagyon jó lenne, hogy ha három, egymást követő sikert tudnánk újra hozni. – kezdte Sitku Ernő, a nyírségiek vezetőedzője – És természetesen úgy készülünk a Szeged elleni idegenbeli mérkőzésre is, hogy lesz esélyünk, és bízom abban, hogy megtudjuk nyerni a találkozót. Legfőképp azért is, mert ez a mérkőzés még út lehet a legjobb nyolc közé jutáshoz, és nem szeretnénk elszalasztani ezt a lehetőséget. Úgy gondolom, hogy az elmúlt hétben megfelelőképp készültünk a Szeged ellen. Játékosaim szerintem tisztában vannak azzal, hogy mi várható a szegedi csapat játékától, illetve mi várható a játékosoktól. Remélem, hogy mindenki érzékeli ezt, és mindent megtesz, hogy ezeket a dolgokat érvényesítsük ellenük. A Szeged egy rutinos garnitúrából álló csapat, akik nem játszanak komplikált, és bonyolult játékokat, viszont az adandó előnyöket könyörtelenül kihasználják, nekünk pedig meg kell akadályozni azt, hogy ezeket érvényesíteni tudja.”

NYKK - MAFC
Taylor és Kolarics jó játékára is nagy szüksége lesz az NYKK-nak! Fotó: szon.hu

Szurkoljunk együtt csapatunknak, legyen meg a hetedik győzelem!

HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

A 8. helyen végeztünk

A 8. helyen végzett a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott a C-csoportos Európa-bajnokságon, a mieink az utolsó játéknapon Örményországtól szenvedtek vereséget. A szeptember 17-24-e között Szarajevóban