NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Szavics Brane figyelmeztetést kapott, további eltiltást nem!

Szavics Brane-nak nem kell több meccset kihagyni a Szeged elleni kiállítása miatt.

November 19-én, a Szedeák elleni bajnoki találkozón állították ki a Nyíregyháza irányítóját, Brane Szavicsot. A büntetést egy reklamálás miatt, második technikai hibával kapta a rutinos játékos Papp Péter játékvezetőtől.

A kiállítás automatikusan egy meccses eltiltással jár, ezt a következő fordulóban, Pakson letöltötte Szavics, majd a Falco elleni meccsen ismét ott volt a pályán. Az MKOSZ Fegyelmi Bizottsága tegnap tárgyalta az irányító büntetését. Dr. Nyilas Leventétől, a bizottság elnökétől megtudtuk, Szavics figyelmeztetést kapott, így egyelőre nem kell több meccset kihagynia.

NYKK - Sopron
Szavicsnak nem kell kihagynia több mérkőzést!

– A játékvezető jelentése szerint folyamatos reklamálásért járt a második technikai – mondta a Bb1.hu-nak Dr. Nyilas Levente – ezzel pedig együtt járt az egy meccses eltiltás. Mivel ennél súlyosabb fegyelmi vétséget nem követett el a játékos, nem láttuk indokoltnak, hogy komolyabb szankciót alkalmazzunk.

Szavics így az NYKK következő bajnoki meccsein pályára léphet, természetesen abban a tudatban, hogy újabb fegyelmi vétség esetén szigorúbb büntetésre számíthat.


Forrás: www.bb1.hu

TOVÁBBI CIKKEK

A 8. helyen végeztünk

A 8. helyen végzett a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott a C-csoportos Európa-bajnokságon, a mieink az utolsó játéknapon Örményországtól szenvedtek vereséget. A szeptember 17-24-e között Szarajevóban