NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Streetball 3×3 Nyíregyháza

Az idei évben is megrendezésre kerül a Streetball 3X3 Kosárlabda Bajnokság Nyíregyházán, melynek időpontja 2021. június 20. vasárnap, helyszíne pedig Nyíregyháza Kossuth tér.
A rendezvény részleteiről a streetballnet.hu oldalon található részletes tájékoztatás.
A nevezéseket online a fent említett oldalon, vagy személyesen a Continental Aréna (Nyíregyháza, Géza utca 8-16) 147-es számú irodájában lehet leadni, munkanapokon 8.30-14.00 között, vagy telefonon előre egyeztetett időpontban.
A nevezési határidő: 2021. június 17. csütörtök
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kosárlabda Szövetség jóvoltából Nyíregyházán a nevezési díj csak 6.000 Ft/ csapat, emellett a kenguru korosztály (2010. január 1. után születettek) részére INGYENES. Amennyiben a személyes nevezést választják, készpénzben a Continental Arénában kell kifizetni a díjakat, online nevezés alkalmával pedig az BANKI ÁTUTALÁS opciót válasszák, hiszen a kártyás fizetésnél az eredeti összeget fogja kérni.

TOVÁBBI CIKKEK

Évzáró a kerekesszékes csapatnál

A Celentano Étteremben tartotta évzáróját Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata. A jó hangulatú ebéd közben Makrai László elnök és Máthé Csaba edző értékelték az idei

Évzárót tartottak

Klubunk játékosai, akik a Nyíregyházi Ridens Gimnázium, Szakiskola és Kollégium tanulói, ebben az évben is szerepeltek a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség szervezésében lévő kosárlabda és