NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Ronnie Taylor: rendkívül keményen dolgoznak a srácok!

A Magyar Bajnokság alapszakaszának huszonharmadik fordulójában a Marso Nyíregyházi KK csapata idegenben lép pályára a Kecskemét vendégeként. Ronnie Taylor szerint kemény edzésmunkát végeztek a héten a srácok.

Ronald Anthony Taylor eddig nyolc mérkőzésen ölthette magára a Marso NYKK mezét, és eddig kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújt a 33 éves amerikai játékosunk, hiszen ezalatt az idő alatt 16,3 pontot és 4,5 gólpasszt átlagolt. Reméljük, hogy a mai, Kecskemét elleni idegenbeli találkozón is hasonló, vagy akár jobb produktumot tud majd a parkettre tenni.

„Úgy készültünk a Kecskemét ellen, mint bármely más mérkőzésre – kezdte Taylor – Keményen dolgoztunk a héten, és hajtottuk egymást. Edzőink nagyon jó munkát végeztek a felkészítésnél, Csapatként kell működnünk, és úgy kell kimenni mindig a pályára, hogy megnyerjük a mérkőzést. Az én dolgom, hogy vezessem a csapatot, és az edző meghosszabbított keze legyek a pályán, miközben csapatomat segítve a lehető legnagyobb segítséget adjam a győzelem megszerzése érdekében. Úgy gondolom, jó egyveleget alkotunk, és a csapategység is napról napra jobb. A srácok rendkívül keményen dolgoznak, és biztos vagyok benne, hogy eljön az idő, amikor meghatározó játékosai lesznek a bajnokságnak.”

NYKK - Paks
Ronnie Taylor jó teljesítményt nyújtott eddig az NYKK-ban! Fotó: szon.hu

Csapatunk tehát a mai napon, 18.00-ás kezdettel kezdi meg mérkőzését a Kecskemét vendégeként, szurkoljunk csapatunknak a minél jobb eredmény elérése érdekében!

HAJRÁ NYKK!


Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Április legjobbjai

Az U11-es csapatunknál McDonalds-os utalvánnyal jutalmaztuk azokat a játékosokat, akik áprilisban a legjobb teljesítményt nyújtották: Takács Armand, Gincsai Miklós Gyurcsán Levente. Gratulálunk nekik!

Regionális Serdülő Bajnokság

Miskolc, 2023. május 10. MEAFC U14/B – NYKK Eötvös U14/B 99-32 (23-9, 22-9, 26-9, 28-5) NYKK: Tara 15/3, Molnár 8, Oláh 4, Nagy 2, Szarka,