NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Regionális Kadett Bajnokság NYKK Eötvös-Nyíregyházi Kék Cápák 2022.04.01

Regionális Kadett Bajnokság, Nyíregyháza
NYKK EÖTVÖS – Nyíregyházi Kék Cápák: 35-56 (9-20; 6-13; 8-10; 12-13)
Nykk: Batta 3; Hibján 2; Bakó 3/3; Buzogány 12; Oláh 4;
Csere: Földesi 4; Frank 3/3; Karakó 4;

A mai mérkőzésnek nem más volt a tétje, mint az, hogy amelyik csapat nyer, a csoportban 2. helyen végezve selejtezőt játszhat a Regionális Döntőbe jutásért.
Sajnos ezt a lehetőséget nem ragadtuk meg! Egy nálunk technikailag és taktikailag képzetlenebb csapattól kaptunk ki tükör simán.
A héten egyetlen edzésen sem tudtunk 5-5 elleni, felállt védelem elleni játékot gyakorolni, mert csapatunkban sok a kampányszerűen edzésre járó játékos…akik nem segítik edzésmunkájukkal azokat a játékosokat akiknek van ambicója, célja a kosárlabda pályán hosszú távon! Ez nagyon nagy probléma a csapatjáték gyakorlása szempontjából!
Dobószázalékunk kritikán aluli volt, rengeteg ziccert, 3 pontos dobást hagytunk ki. Rengeteg volt az eladott labdánk, ki nem kényszerített hibánk. Egy jó egyéni teljesítmény sem volt csapatunkban, nem volt vezér közöttünk, aki magával ragadta volna a többieket!
De a legszörnyűbb, amit én edzőként nagyon rosszul élek meg, az az, hogy ellenfelünk sokkal jobban akarta ezt a győzelmet, mint mi! Kúsztak, másztak minden labdáért, remekül küzdöttek! Bemutatták nekünk, hogy a Regionális Bajnokságban szívvel, győzniakarással, küzdőszellemmel kompenzálni lehet a hiányosságokat!
Remélem tanulunk ebből a leckéből is…

 

TOVÁBBI CIKKEK

Lélekmozgató Program a Continental Arénában

A Magyar Parasport Napja 2024 rendezvénysorozat keretében a Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata bemutatót tartott február 19-én a Continental Arénában, a város Lélekmozgató Program

U12 februári díjazottjai

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub U12-es csapatából a februári hónapban Gyurcsán Leventét, Német Vincét és Kontér Barnabást díjaztuk McDonald’s-es utalvánnyal jó teljesítményükért. Gratulálunk!

Három vereség

Február 17-én folytatódott a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség által kiírt kézilabda bajnokság, amelyet az MSOSZ a Magyar Kézilabda Szövetséggel szervez. A Nyíregyházi Kosárlabda Klub csapata

Kenguru Kupa -2023/2024

NYKK Eötvös U11-Civis KK Jaguárok 13-65 (2-15, 9-19, 0-16, 2-15). NYKK Eötvös U11: Széki Balázs 10, Nagyturcsik György 2, Kovács Dániel 1, János Norbert, Hitter