NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Regionális Kadett Bajnokság, Észak-Alföld

NYKK EÖTVÖS – DSI Debrecen “A”: 68-48 (27-9; 19-16; 10-8; 12-15)

Nykk: Szurovcsák 10; Kéninger 0; Kovács 0; Hibján 24; Orosi 26;

Csere: Tara 6; Homonyik 0; Savic 0; Gincsai 2; Bukovenszki 0;

Az elmúlt három hétben rengeteg problémával küszködtünk. Betegség, sérülés, tanulmányi elfoglaltság, iskolai kötelezettség miatt mindösszesen egyetlen egy alkalommal tudtunk 5-5- ben gyakorolni. Ez az első félidőben még nem látszott a csapaton, támadásban és védekezésben is jó teljesítményt nyújtottunk, szervezettek, tudatosak voltunk.

A második félidőben bekövetkezett az, amitől tartottam, betegségből, sérülésből visszatérőinknél “elfogyott a szufla”. A fáradtságnak köszönhetően egyre több technikai hibát vétettünk, elvesztettük a lepattanó csatát, hiányzott játékunkból az erő és a dinamika.

Ennek ellenére úgy érzem egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Most fújunk egyet, majd újra beleállunk a munkába, hiszen vannak még feladataink ebben a bajnoki szezonban!

Gratulálok a győzelemhez, ma ez volt a legfontosabb, hogy sikerült megszereznünk!

TOVÁBBI CIKKEK

Évzáró a kerekesszékes csapatnál

A Celentano Étteremben tartotta évzáróját Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata. A jó hangulatú ebéd közben Makrai László elnök és Máthé Csaba edző értékelték az idei

Évzárót tartottak

Klubunk játékosai, akik a Nyíregyházi Ridens Gimnázium, Szakiskola és Kollégium tanulói, ebben az évben is szerepeltek a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség szervezésében lévő kosárlabda és