NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Regionális Kadett Bajnokság

Regionális Kadett Bajnokság, Nyíregyháza

Nyíregyházi Sportcentrum – NYKK EÖTVÖS: 36-64 (8-10; 15-26; 7-11; 6-17)

Nykk: Szurovcsák 10/3; Tara 11/3; Kovács 0; Hibján 4; Orosi 37;

Csere: Homonyik 2; Savic 0; Bereczkey 0; Bíró 0;

Egyik csapat sem készült jó előjelekkel a mérkőzésre. Mindket oldalon sok volt a beteg, de akadtak sérültek is.

Az elmúlt 3 hétben szinte rendre 6-7-8 játékossal dolgozok edzésen. Taktikai képzettségünk sem támadásban sem védekezésben sincs azon a szinten, ahol szeretném, hogy legyen, őszintén kimondva játékunk rendkívül egysíkú, könnyen kiismerhető már…

Nem kezdtük jól a mérkőzést, idegesek voltunk, sokat hibáztunk támadásban, kimaradt üres 3 pontos dobások, eladott labdák, rossz döntések jellemeztek az első negyedben minket.

Második negyedben jó védekezés, szerzett labda és lepattanó után gyorsindításból megnyugtató előnyt szereztünk.

A második félidei “iszapbirkózásból” mi jöttünk ki jobban, védekezésünk összeállt, jól segítettünk be egymásnak, leszedtük a lepattanókat. Támadásunk továbbra sem volt az igazi, de magassági fölényünket jól használtuk ki, s a mezőny poszton szereplő játékosaink is betaláltak kulcs pillanatokban.

Gratulálok a srácoknak, igazi férfi munka volt, lehet most nem voltak szép támadásaink, látványos kosaraink, de óriásit küzdve nyertük meg ezt a mérkőzést!

Bízom benne, hogy jövő héttől betegeink visszatérnek, túl vagyunk a központi felvételiken és újra teljes csapattal folytatjuk a munkát.

TOVÁBBI CIKKEK