NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Országos Gyermek Bajnokság 1. forduló

NYKK EÖTVÖS – NYÍREGYHÁZI Sportcentrum: 37-90 (8-21; 13-31; 8-19; 8-19)
NYKK: Bereczkey 1; Végh 0; Dankó 0; Kollár 1; Orosi 16;
Csere: Ruszka 1; Kéninger 7; Savic 3; Kulin 0; Hibján 7; Kerekes 1; Docsa 0

Első bajnoki mérkőzésre erős csapatot kaptunk, mert a Nyíregyházi Sportcentrum Apáczai iskolára épülő csapatát összevonták a Nyíregyházi Kék Cápák csapatával és ebben a bajnoki szezonban nem külön-külön hanem összevontan fognak szerepelni.
A vereség ellenére dícsérni tudom csapatunkat, mert játékosaink jól küzdöttek helyenként szép dolgokat produkáltak. Ellenfelünknek gratulálunk, technikai, taktikai képzettségüket, fizikai képességüket jól használták ki és megérdemelten nyertek.
A mi feladatunk, hogy rendszeres edzésre járás, koncentrált, fegyelmezett edzésmunka mellett a kialakult különbséget csökkentsük a későbbiekben kiegyenlítsük.


Karcagi SE Pusztai Sasok – NYKK EÖTVÖS: 29-71 (6-22; 8-18; 6-20; 9-11)
NYKK: Bereczkey 14; Végh 4; Dankó 2; Kollár 6; Orosi 16;
Csere: Ruszka 0; Kéninger 11; Savic 4; Kulin 2; Hibján 11; Kerekes 1; Docsa 0;

Második mérkőzésen a karcagi csapattal játszottunk. Az első pillanattól a mi akaratunk érvényesült, az első mérkőzéshez képest kevesebb hibával játszottunk. Külön öröm, hogy 10 játékosunk is tudott pontot dobni ezen a mérkőzésen. Elbízni nem szabad magunkat, továbbra is keményen kell edzésen dolgoznunk. Győzelmünkkel maradtunk a “B” csoportban és kíváncsian várjuk kivel játszunk a 2. fordulóban.

TOVÁBBI CIKKEK

A 8. helyen végeztünk

A 8. helyen végzett a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott a C-csoportos Európa-bajnokságon, a mieink az utolsó játéknapon Örményországtól szenvedtek vereséget. A szeptember 17-24-e között Szarajevóban