NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Korona vírus miatti vészhelyzet

Kedves Szülők,

a Korona vírus miatti vészhelyzetben a Nyíregyházi Kosárlabda Klub sportolói, kosárlabdázói, gyermekeik nem vehetnek részt csapatuk edzésein, mérkőzésein.
A napokban vagy már megkapták vagy meg fogják kapni gyerekeikkel együtt az általunk ismert e-mail címeikre azt az egyesületünk részéről kidolgozott aktuális heti edzés anyagot, amelyet othonukban vagy a szabadban egyénileg végrehajtva kosarasaink egyéni edzéseket végezhetnek az edzőik irányításával és felügyeletével.

Az edzés program klubunk Facebook oldalán, csapatuk csoportjában is megjelenik minden héten, azt ott meg lehet tekinteni.
Kérem tegyék lehetővé otthonukban vagy a szabadban a vészhelyzetben érvényben lévő előírások betartása mellett, a csoportos érintkezés lehetőségét mellőzve gyermekük sportolását edzés terveink alapján !
Kérem tegyék lehetővé otthonukban vagy a szabadban gyermekük sportolását , hogy egészségesek és edzettek maradjanak !
Kérem tegyék lehetővé otthonukban vagy a szabadban gyermekük sportolását, hogy a következő bajnoki szezonra edzettségi állapotuk megfelelő maradjon.
Kérem tegyék lehetővé otthonukban vagy a szabadban gyermekük sportolását ezáltal lehetővé teszik, hogy sportági szakszövetségünk a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a jelenlegi TAO sportfejlesztési programunkban teljes egészében elszámolhatóvá és kifizethetővé tegye edzőink megbízási díját és munkabérét, ebben a mindannyiunk részére nehéz helyzetben.
Kérem még, hogy az edzőink által e-mail útján elküldött heti edzésprogramot olvassák el és erről egy vagy két mondatban jelezzenek vissza (szülők és/vagy gyerekek).
A hétvégén e-mailben vagy a Facebook csoportban szintén egy-két mondatban írjanak arról nekünk, hogy a heti edzésprogramot akár gyermekükkel együtt, vagy csak a srácok egyedül sikeresen végrehajtották.
Köszönöm megértő közreműködésüket !

HAJRÁ NYKK !

Üdvözlettel: Makrai László

TOVÁBBI CIKKEK

Évzárót tartottak

Klubunk játékosai, akik a Nyíregyházi Ridens Gimnázium, Szakiskola és Kollégium tanulói, ebben az évben is szerepeltek a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség szervezésében lévő kosárlabda és

Eötvös Kosár Jam 2024.06.08.

Pont 20 éve kezdődött! A Nyíregyházi Kosárlabda Klubot 2004-ben alapítottuk a Nyíregyházi Kosárlabdázók Egyesületének jogutódjaként. Az azóta eltelt időszakban több ezer kosarast neveltünk, akik megszerették ezt a

Regionális Bajnokok Tornája, Budapest

NYKK EÖTVÖS – Zsíros Akadémia Kőbánya “C”: 59-101 (8-22; 17-32; 18-24; 16-23) Nykk: Homonyik 2; Kéninger 12/6; Kovács 0; Hibján 5; Orosi 24; Csere: Szurovcsák