NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Korona vírus miatti vészhelyzet

Kedves Szülők,

a Korona vírus miatti vészhelyzetben a Nyíregyházi Kosárlabda Klub sportolói, kosárlabdázói, gyermekeik nem vehetnek részt csapatuk edzésein, mérkőzésein.
A napokban vagy már megkapták vagy meg fogják kapni gyerekeikkel együtt az általunk ismert e-mail címeikre azt az egyesületünk részéről kidolgozott aktuális heti edzés anyagot, amelyet othonukban vagy a szabadban egyénileg végrehajtva kosarasaink egyéni edzéseket végezhetnek az edzőik irányításával és felügyeletével.

Az edzés program klubunk Facebook oldalán, csapatuk csoportjában is megjelenik minden héten, azt ott meg lehet tekinteni.
Kérem tegyék lehetővé otthonukban vagy a szabadban a vészhelyzetben érvényben lévő előírások betartása mellett, a csoportos érintkezés lehetőségét mellőzve gyermekük sportolását edzés terveink alapján !
Kérem tegyék lehetővé otthonukban vagy a szabadban gyermekük sportolását , hogy egészségesek és edzettek maradjanak !
Kérem tegyék lehetővé otthonukban vagy a szabadban gyermekük sportolását, hogy a következő bajnoki szezonra edzettségi állapotuk megfelelő maradjon.
Kérem tegyék lehetővé otthonukban vagy a szabadban gyermekük sportolását ezáltal lehetővé teszik, hogy sportági szakszövetségünk a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a jelenlegi TAO sportfejlesztési programunkban teljes egészében elszámolhatóvá és kifizethetővé tegye edzőink megbízási díját és munkabérét, ebben a mindannyiunk részére nehéz helyzetben.
Kérem még, hogy az edzőink által e-mail útján elküldött heti edzésprogramot olvassák el és erről egy vagy két mondatban jelezzenek vissza (szülők és/vagy gyerekek).
A hétvégén e-mailben vagy a Facebook csoportban szintén egy-két mondatban írjanak arról nekünk, hogy a heti edzésprogramot akár gyermekükkel együtt, vagy csak a srácok egyedül sikeresen végrehajtották.
Köszönöm megértő közreműködésüket !

HAJRÁ NYKK !

Üdvözlettel: Makrai László

TOVÁBBI CIKKEK

Lélekmozgató Program a Continental Arénában

A Magyar Parasport Napja 2024 rendezvénysorozat keretében a Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata bemutatót tartott február 19-én a Continental Arénában, a város Lélekmozgató Program

U12 februári díjazottjai

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub U12-es csapatából a februári hónapban Gyurcsán Leventét, Német Vincét és Kontér Barnabást díjaztuk McDonald’s-es utalvánnyal jó teljesítményükért. Gratulálunk!

Három vereség

Február 17-én folytatódott a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség által kiírt kézilabda bajnokság, amelyet az MSOSZ a Magyar Kézilabda Szövetséggel szervez. A Nyíregyházi Kosárlabda Klub csapata

Kenguru Kupa -2023/2024

NYKK Eötvös U11-Civis KK Jaguárok 13-65 (2-15, 9-19, 0-16, 2-15). NYKK Eötvös U11: Széki Balázs 10, Nagyturcsik György 2, Kovács Dániel 1, János Norbert, Hitter