NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Kolarics: minden nyomás ránk nehezedett!

A Marso Nyíregyházi KK csapata rendkívül fontos mérkőzést nyert meg, ezzel revansot véve a MAFC ellen, és elszakadva a közvetlen riválisoktól. Csapatunk egyik kulcsembere, Marko Kolarics volt.

A győzelem fontos faktora volt Marko Kolarics játéka. Csapatunk magasembere remek játékkal vétette észre magát. 13 pont, 4 lepattanó, 3 kiharcolt fault, és 5(!) blokk került a neve mellé. Az ő középtávoli dobása is kellett ahhoz, hogy újra lélektani előnybe kerüljön a nyírségi csapat a végjátékban, és behúzza hatodik győzelmét is a bajnokságban.

marko
Marko Kolarics remekül játszott! Fotó: szon.hu

„Nehéz mérkőzés volt, minden nyomás ránk nehezedett. – kezdte az értékelés Marko Kolarics. – Meg kellett nyernünk a meccset, hogy közelebb kerüljünk a rájátszásért vívott csatározáshoz. Az ellenfél öt alacsonyabb játékossal játszott, szóval változtatásokat kellett végrehajtanunk, és a végén így nyertünk, ez az ami a legfontosabb. Végezhettünk volna jobb munkát védekezésben. A héten keményen fogunk dolgozni, hogy készen álljunk a következő meccsre, és megpróbálunk majd jobb védőmunkát felmutatni.”

Csapatunk legközelebb február 4.-én, szerdán lép pályára. Akkor a Szeged csapatának vendégeként szerepel Sitku Ernő csapata 18.00-tól. Amelyet február 8.-án, vasárnap egy hazai mérkőzés követ 16.30-as kezdettel, amikor is a Paks csapata látogat a nyírségiekhez.

HAJRÁ NYKK!


Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK