NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Két vereség

Megkezdte szereplését a Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata a 2023/24-es magyar bajnokságban. Az öt fordulós bajnokságban a mieink novemberben voltak szabadnaposok, a január 20-i székesfehérvári fordulóban két meccsen szerepeltek, s mindkétszer vesztettek.

Törekvés SE-Nyíregyházi KK 72-16 (17-0, 16-8, 14-5, 28-3)

Nyíregyházi KK: Boda Ferenc 12/12, Szulics Zsolt 2, Peller Tamás 2, Varga Tibor, Szabó Katalin Éva, Göttlinger Dániel. Edző: Máthé Csaba.

A vereség ellenére kiemelkedett Boda Ferenc négy hárompontosa, az egész mezőnyben csak ő vállalkozott és dobott triplát.

Nyíregyházi KK-PTE Peac Rolling Basket 20-62 (9-14, 5-10, 0-20, 6-18)

Nyíregyházi KK: Boda Ferenc 12/6, Szulics Zsolt 4, Göttlinger Dániel 4, Varga Tibor, Peller Tamás, Szabó Katalin Éva. Edző: Máthé Csaba.

A mérkőzés előtt a pécsiek bejelentették, hogy a versenyszabályzatban előírt pontszámokat nem tudják tartani, s így a hivatalos eredmény 2-0 lett a Nyíregyházi KK javára.

A mieink legközelebb március 2-án szerepelnek bajnoki fordulón.

TOVÁBBI CIKKEK

Évzáró a kerekesszékes csapatnál

A Celentano Étteremben tartotta évzáróját Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata. A jó hangulatú ebéd közben Makrai László elnök és Máthé Csaba edző értékelték az idei

Évzárót tartottak

Klubunk játékosai, akik a Nyíregyházi Ridens Gimnázium, Szakiskola és Kollégium tanulói, ebben az évben is szerepeltek a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség szervezésében lévő kosárlabda és