NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Két játékosunk is az All-Star Gálán!

November 24-én (hétfő) délig lehetett szavazni az idei All-Star Gála Kelet-Nyugat csapatának kezdőötösére az MKOSZ honlapján, a www.kosarsport.hu-n.

A Kelet válogatottját Braniszlav Dzunics, a Nyugatot pedig Sabáli Balázs irányítja majd november 29-én, szombaton a Tüskecsarnokban.

A kezdőcsapatok a szurkolói szavazatok alapján álltak össze, a válogatottak edzői pedig olyan játékosokkal töltötték fel a kereteket, akikkel megcélozhatják a győzelmet és a szavazáson is jól szerepeltek.

Dzunics és Sabáli munkáját egyébként egy-egy kollégájuk is segíti majd: a Nyíregyháza, illetve a Falco vezetőedzőjét, Sitku Ernőt és Kálmán Lászlót meghívták maguk mellé a kispadra.

A Keleti csapatot két nyíregyházi játékos is erősíti majd, név szerint Jeremy Wise, és Nermin Hujdurovic. Nermin Hujdurovic eddig remekel a bajnokságban, 23.75-ös pontátlagával jelenleg vezeti a pontátlagot. Szezoncsúcsát bemutatkozó mérkőzésén hozta, amikor is 39 ponttal, és 11 lepattanóval terhelte a zalaiakat. Emellett a legjobb teljesítményindex mutatóval is ő bír a honi pontvadászatban meccsenkénti 34.63-as átlagával. Lepattanó, illetve blokkolt dobás kategóriában pedig egyaránt a harmadik helyen áll. Meccsenként 8.8 pattanó, és 1,25 blokkolt dobást írhatunk fel átlagban a neve mellé. Nem is volt kérdéses a helye a keleti válogatottban, bravó Nerko!

NYKK - Szeged
Nermin Hujdurovic!

Jeremy Wise érkezésekor pillanatok alatt felvette a társakkal a ritmust. Mérkőzésenként közel 16 pontot, 7 lepattanót, és 4 gólpasszt átlagol. Játéka sokoldalú, és nagy hasznára van a nyíregyházi csapatnak. Legjobb meccsét Budapesten, a MAFC ellen hozta, amikor is 31 pontot tett be a közösbe. Reméljük, tudásából a gálán is megvillant majd néhány extra pillanatot a kezdő ötös tagjaként!

NYKK - ZTE
Jeremy Wise!

HAJRÁ NYKK!!!!


Lengyel Bence
nykk.hu

Forrás: www.bb1.hu illetve www.kosarsport.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Parasport Napi bemutatók

A Magyar Parasport Napja 2024 rendezvénysorozat keretében a Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes csapata a nyíregyházi Continental Arénában megtartott esemény után a Bem József Általános Iskola

Egy újabb mérföldkő!

Igaz, hogy csak edzőmérkőzésen, de az NB I “A” csoportos DEAC csapatában pályára lépett Hibján Máté az NYKK EÖTVÖS neveltje. A válogatott szünetben felkészülési meccset

Regionális Kadett Bajnokság

DSI Debrecen “B” – NYKK EÖTVÖS: 30-89 (6-22; 8-25; 10-22; 6-20) Nykk: Szurovcsák 4; Kéninger 0; Tara 10; Hibján 20; Orosi 25; Csere: Savic 6;