NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Két játékosunk is az All-Star Gálán!

November 24-én (hétfő) délig lehetett szavazni az idei All-Star Gála Kelet-Nyugat csapatának kezdőötösére az MKOSZ honlapján, a www.kosarsport.hu-n.

A Kelet válogatottját Braniszlav Dzunics, a Nyugatot pedig Sabáli Balázs irányítja majd november 29-én, szombaton a Tüskecsarnokban.

A kezdőcsapatok a szurkolói szavazatok alapján álltak össze, a válogatottak edzői pedig olyan játékosokkal töltötték fel a kereteket, akikkel megcélozhatják a győzelmet és a szavazáson is jól szerepeltek.

Dzunics és Sabáli munkáját egyébként egy-egy kollégájuk is segíti majd: a Nyíregyháza, illetve a Falco vezetőedzőjét, Sitku Ernőt és Kálmán Lászlót meghívták maguk mellé a kispadra.

A Keleti csapatot két nyíregyházi játékos is erősíti majd, név szerint Jeremy Wise, és Nermin Hujdurovic. Nermin Hujdurovic eddig remekel a bajnokságban, 23.75-ös pontátlagával jelenleg vezeti a pontátlagot. Szezoncsúcsát bemutatkozó mérkőzésén hozta, amikor is 39 ponttal, és 11 lepattanóval terhelte a zalaiakat. Emellett a legjobb teljesítményindex mutatóval is ő bír a honi pontvadászatban meccsenkénti 34.63-as átlagával. Lepattanó, illetve blokkolt dobás kategóriában pedig egyaránt a harmadik helyen áll. Meccsenként 8.8 pattanó, és 1,25 blokkolt dobást írhatunk fel átlagban a neve mellé. Nem is volt kérdéses a helye a keleti válogatottban, bravó Nerko!

NYKK - Szeged
Nermin Hujdurovic!

Jeremy Wise érkezésekor pillanatok alatt felvette a társakkal a ritmust. Mérkőzésenként közel 16 pontot, 7 lepattanót, és 4 gólpasszt átlagol. Játéka sokoldalú, és nagy hasznára van a nyíregyházi csapatnak. Legjobb meccsét Budapesten, a MAFC ellen hozta, amikor is 31 pontot tett be a közösbe. Reméljük, tudásából a gálán is megvillant majd néhány extra pillanatot a kezdő ötös tagjaként!

NYKK - ZTE
Jeremy Wise!

HAJRÁ NYKK!!!!


Lengyel Bence
nykk.hu

Forrás: www.bb1.hu illetve www.kosarsport.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Szabolcs-Szatmár-Bereg U12 – 2023/2024

NYKK Eötvös U12-Nyíregyházi Sportcentrum U12/A 20-70 (6-15, 10-29, 2-23, 2-3). NYKK Eötvös U12: Takács Armand Roland 6, Kozma Nándor 6, Budai-Nagy Hunor 4, Gyurcsán Levente

Szabolcs-Szatmár-Bereg U10 – 2023/2024

NYÍKSE Tűzimádók-NYKK Eötvös U10 108-10 (23-2, 32-2, 17-6, 36-0). NYKK Eötvös U10: Mátyás Sándor 6, Makai Magyar Áron 2, Kovács Mátyás 1, Hitter Richárd 1, Komonyi

Remek hír vasárnap estére!

Hibján Máté a mai nap debütált az NB 1 A csoportjában! A DEAC – BP. Honvéd mérkőzésen kapott lehetőséget Andjelko Mandic vezetőedzőtől! Gratulálunk Máté! Büszkék