NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Ismét jó hangulatú toborzás az NYKK játékosaival!

A Marso Nyíregyházi Kosárlabda Klub játékosai a kérésnek természetesen eleget téve újra az Eötvös Gyakorlóiskolában járt toborzón, és csakúgy mint a 2014-es év végén, most is rengeteg gyermek volt kíváncsi a nyírségi kosarasokra.

Ismét csak remek hangulatú toborzáson vettek részt a Marso NYKK kosarasai az Eötvös Gyakorlóiskolában, ahol rengeteg gyermek gyűlt össze csak azért, hogy kérdezhessen, illetve dedikálhassa a csapatképeket a játékosokkal. A játékosok pedig nem győzték osztani az autogrammokat, sok gyerek állt sorba egy-egy értékes aláírásért. A jelen lévő játékosok pedig ösztönözték a fiatalságot, hogy próbálja ki ezt a szép sportágat, ezzel is bővítve a nyíregyházi utánpótlást, amely rendre szép eredményeket ér el.

20150218_105222[1]
A játékosok szüntelenül dedikáltak a fiatal generációnak! Fotó: Lengyel Bence

Reméljük, a toborzás elnyeri célját, és minél több gyermek kezd majd el kosárlabdázni, hiszen az eddig is kiváló utánpótlás csapataink folyamatosan várja a sportolni, kosarazni vágyó fiatalságot!

További képeket az alábbi linken tekinthetnek meg: Eötvös toborzás

HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Április legjobbjai

Az U11-es csapatunknál McDonalds-os utalvánnyal jutalmaztuk azokat a játékosokat, akik áprilisban a legjobb teljesítményt nyújtották: Takács Armand, Gincsai Miklós Gyurcsán Levente. Gratulálunk nekik!

Regionális Serdülő Bajnokság

Miskolc, 2023. május 10. MEAFC U14/B – NYKK Eötvös U14/B 99-32 (23-9, 22-9, 26-9, 28-5) NYKK: Tara 15/3, Molnár 8, Oláh 4, Nagy 2, Szarka,