NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Az NYKK díjazza a hónap legjobb kosarasait!

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub edzői és vezetése nagy figyelmet fordít a gyermekek motivációjára, az élethosszig tartó sportolásra történő igény kialakítására.
Ahhoz, hogy ez a “napi, heti” rutin kialakuljon a gyerekekben, már ebben a korban is tudatos, precíz, fegyelmezett munkavégzésre szeretnénk nevelni őket.
Ezért edzőinkkel közösen elindítottuk a “Hónap játékosai” akciót.
Minden hónapban öt fő kritériumnak (1.rendszeres részvétel edzésen, 2.fegyelmezett munkavégzés, 3.kiváló mérkőzés teljesítmény, 4. kiváló edzésmunka, 5. eredményes tanulmányi munka) kell megfelelnie a jutalmazott játékosoknak.
A 2019. november havi teljesítménye alapján az U12-es korosztályban következő játékosaink lettek jutalmazva:
U12 díjazottak
Orosi Nándor, Hibján Ádám, Kéninger Botond.


U14-ben Földesi Milán, Takács Tamás, Pristyák Péter.

U11-ben Gincsai Bulcsú, Gnándt Balázs, Nagy Dávid.

Az NYKK részéről gratulálunk Nekik!
A díjazott kosarasok a Mc Donalds nyíregyházi éttermeinek jóvoltából és azokban beváltható egy-egy 3.000, 2.000 és 1.000 Ft. értékű Meki utálványt kaptak.
Bízunk benne, hogy minél több gyermek szeretné ezeket a nagyszerű ajándékokat megnyerni és a meghatározott elvárásoknak megfelelni !
Várjuk 2019. decemberének legjobb kosarasait!

HAJRÁ NYKK!

 

TOVÁBBI CIKKEK

Parasport Napi bemutatók

A Magyar Parasport Napja 2024 rendezvénysorozat keretében a Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes csapata a nyíregyházi Continental Arénában megtartott esemény után a Bem József Általános Iskola

Egy újabb mérföldkő!

Igaz, hogy csak edzőmérkőzésen, de az NB I “A” csoportos DEAC csapatában pályára lépett Hibján Máté az NYKK EÖTVÖS neveltje. A válogatott szünetben felkészülési meccset

Regionális Kadett Bajnokság

DSI Debrecen “B” – NYKK EÖTVÖS: 30-89 (6-22; 8-25; 10-22; 6-20) Nykk: Szurovcsák 4; Kéninger 0; Tara 10; Hibján 20; Orosi 25; Csere: Savic 6;