NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Helmeczi: a fizikális felkészülésen volt a hangsúly!

A Marso Nyíregyházi Kosárlabda Klub pénteken a 24.fordulóban lép majd pályára a Magyar Bajnokság alapszakaszában, ahol a felsőházba igyekvő Szombathely gárdáját fogadja majd a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.

A Magyar Kupa küzdelmek miatt nem játszott bajnoki fordulót az előző héten a Marso NYKK csapata, amely pénteken fontos mérkőzésen fogadja majd a Szombathely csapatát. Ám nem hagyta „kihűlni” játékosait Sitku Ernő vezetőedző, hiszen a Kassa ellen edzőmérkőzést játszottak a nyírségiek, melyen végül magabiztos hazai siker született. Helmeczi András szerint fegyelmezett csapatjáték kell majd a pénteki napon.

NYKK - MAFC
Helmeczi jó csapatjátékot vár a Falco ellen! Fotó: szon.hu

„A legutóbbi meccs óta, a múlt héten leginkább a fizikális felkészülésen volt a hangsúly. Hétfő óta pedig teljes gőzzel készülünk a Falco elleni mérkőzésre. Reméljük, centerünk felépül, de arra is fel vagyunk készülve, ha esetleg ismét nélkülöznünk kell. Ha negyven percen át fegyelmezetten tudunk csapatként játszani, akkor meg tudjuk verni a szombathelyi csapatot, ezt várom magunktól!”

Csapatunk tehát február 27.-én, pénteken 18.30-kor lép majd parkettre a Bujtosi Szabadidő Csarnokban, szurkoljunk minél többen csapatunknak!

HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Egy újabb mérföldkő!

Igaz, hogy csak edzőmérkőzésen, de az NB I “A” csoportos DEAC csapatában pályára lépett Hibján Máté az NYKK EÖTVÖS neveltje. A válogatott szünetben felkészülési meccset

Regionális Kadett Bajnokság

DSI Debrecen “B” – NYKK EÖTVÖS: 30-89 (6-22; 8-25; 10-22; 6-20) Nykk: Szurovcsák 4; Kéninger 0; Tara 10; Hibján 20; Orosi 25; Csere: Savic 6;

Lélekmozgató Program a Continental Arénában

A Magyar Parasport Napja 2024 rendezvénysorozat keretében a Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata bemutatót tartott február 19-én a Continental Arénában, a város Lélekmozgató Program

U12 februári díjazottjai

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub U12-es csapatából a februári hónapban Gyurcsán Leventét, Német Vincét és Kontér Barnabást díjaztuk McDonald’s-es utalvánnyal jó teljesítményükért. Gratulálunk!