NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Garner: a feldobástól kezdve maximálisan koncentráltunk!

A Magyar Bajnokság alapszakaszának 13. fordulóját játszották a csapatok, ahol a Marso Nyíregyháza KK csapata tizenhat pontos győzelmet aratott Zalaegerszegen.

Mint ismert, a Marso Nyíregyházi KK csapata 80-64-re nyert a Zalakerámia ZTE KK otthonában, ezzel nagyon fontos sikert aratva, hiszen a tabellán is előrelépést jelentett. A csapat láthatóan felkészült a meccsre, Ronald Anthony Taylor is pazarul mutatkozott be 19 pontjával, ám nem lehet igazán egy embert kiemelni, mert mindenki maximálisan odatette magát.

Jarvis Garner a padról beszállva adott új lendületet a csapatnak, 8 pontja nagyon kellett a nyírségieknek.

„Kemény, küzdelmes meccs volt. – kezdte Garner az nykk.hu érdeklődésére. A feldobástól kezdve maximálisan koncentráltunk a pálya mindkét oldalán és csak előre tekintettünk. Mindenki tudta, hogy mennyire fontos lenne a győzelem és mindenki a közös célnak szentelte a teljesítményét. Remélhetőleg ezzel a lendülettel további meccseket tudunk nyerni, hogy a javítsunk a mérlegünkön.”

Milyen téren éreztél előrelépést az előző meccsekhez képest a csapatnál?

„Jó érzés a győzelem, és legnagyobb előrelépés a maximális fókusz és a küzdeni akarás terén mutatkozott meg. Esélyt láttunk arra, hogy irányítsuk az egész meccset és ezt ki is használtuk.”

NYKK - Kecskemét
Jarvis Garner pontjai is kellettek a győzelemhez! Fotó: Saliga Péter

Nermin Hujdurovicra nagyon figyeltek a zalai játékosok, köztük Lekli József a palánkok alatt, rendre becsapdázták, ám így is eltudott jutni 15 pontig és 7 lepattanóig csapatunk egyik húzóembere.

„Jobb csapat vagyunk, ezzel együtt nagyon nehéz meccs volt egészen a 3. negyed végéig. Idegenben játszani különösen embert próbáló ebben a bajnokságban, de nem adtuk fel és bebizonyítottuk, hogy mi vagyunk a jobbak.”

Reméljük a lendület kitart, és egy jó meccset játszik csapatunk szerdán, 18.00-tól szintén idegenben pályára lépve, akkor az EGIS Körmend csapatának vendégeként.

HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Lélekmozgató Program a Continental Arénában

A Magyar Parasport Napja 2024 rendezvénysorozat keretében a Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata bemutatót tartott február 19-én a Continental Arénában, a város Lélekmozgató Program

U12 februári díjazottjai

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub U12-es csapatából a februári hónapban Gyurcsán Leventét, Német Vincét és Kontér Barnabást díjaztuk McDonald’s-es utalvánnyal jó teljesítményükért. Gratulálunk!

Három vereség

Február 17-én folytatódott a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség által kiírt kézilabda bajnokság, amelyet az MSOSZ a Magyar Kézilabda Szövetséggel szervez. A Nyíregyházi Kosárlabda Klub csapata

Kenguru Kupa -2023/2024

NYKK Eötvös U11-Civis KK Jaguárok 13-65 (2-15, 9-19, 0-16, 2-15). NYKK Eötvös U11: Széki Balázs 10, Nagyturcsik György 2, Kovács Dániel 1, János Norbert, Hitter