NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Ferenczi Tamás a 2009-es válogatott vezetőedzője

Ferenczi Tamást, klubunk szakedzőjét a Szakmai és Utánpótlás Bizottság (SZUB) javaslatára az MKOSZ elnöksége kinevezte a KKP (Kiválasztó és Képző Program) 2009-es fiú korosztály vezetőedzői feladatainak ellátására. Minderről Mészáros Lajos, a SZUB elnöke értesítette a klubot, illetve edzőnket, aki megtiszteltetésként fogadta, hogy válogatott szinten újra részt vehet a jövő nemzedékének kiválasztásában.

A kinevezése egyben ismételt elismerése a Nyíregyházi Kosárlabda Klubban végzett szakmai munkának. Ferenczi Tamás az operatív feladatokat Váradi Attilával, a KKP szakmai vezetőjével egyeztette, ennek eredményeként az első kiválasztó tábor már június végén a vezetésével Székesfehérvárott lezajlott. Tamás korábban az U16-os és az U18-as fiú magyar válogatott vezetőedzőjeként is dolgozott. Gratulálunk edzőnknek a kinevezéshez, a munkájában maximálisan fogjuk támogatni!

 

TOVÁBBI CIKKEK

A 8. helyen végeztünk

A 8. helyen végzett a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott a C-csoportos Európa-bajnokságon, a mieink az utolsó játéknapon Örményországtól szenvedtek vereséget. A szeptember 17-24-e között Szarajevóban