NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Ferenczi Tamás a 2009-es válogatott vezetőedzője

Ferenczi Tamást, klubunk szakedzőjét a Szakmai és Utánpótlás Bizottság (SZUB) javaslatára az MKOSZ elnöksége kinevezte a KKP (Kiválasztó és Képző Program) 2009-es fiú korosztály vezetőedzői feladatainak ellátására. Minderről Mészáros Lajos, a SZUB elnöke értesítette a klubot, illetve edzőnket, aki megtiszteltetésként fogadta, hogy válogatott szinten újra részt vehet a jövő nemzedékének kiválasztásában.

A kinevezése egyben ismételt elismerése a Nyíregyházi Kosárlabda Klubban végzett szakmai munkának. Ferenczi Tamás az operatív feladatokat Váradi Attilával, a KKP szakmai vezetőjével egyeztette, ennek eredményeként az első kiválasztó tábor már június végén a vezetésével Székesfehérvárott lezajlott. Tamás korábban az U16-os és az U18-as fiú magyar válogatott vezetőedzőjeként is dolgozott. Gratulálunk edzőnknek a kinevezéshez, a munkájában maximálisan fogjuk támogatni!

 

TOVÁBBI CIKKEK

Megérdemelt jutalom

A februári teljesítmény alapján az U11-es csapat tagjai közül Molnár Ábel, Kazup Benett,Nyíri Márk kapott McDonalds utalványt, gratulálunk nekik!