NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Elkezdtük a felkészülést a 2020/2021-es bajnoki szezonra

Az ismert okok miatt nem tudtuk a 2019/2020-as évadot befejezni. Bízva, hogy az előttünk álló bajnoki szezont gond nélkül végig játszhatjuk, nagyon motiváltan kezdtük a felkészülést.
A miskolci edzőtábor előtt július utolsó napjaiban “ráhangoló” jelleggel kezdtük az edzéseket a Westsik iskolában.

Két korosztállyal az u14-es és u16-os csapatunkkal ezt követően Miskolcra utaztunk hat napos edzőtáborba. Kiváló körülmények között dolgozhatott a Brane Savic edzette u16-os csapatunk 13 fővel. A taktikai, technikai feladatok mellett állóképesség fejlesztő valamint erőfejlesztő feladatokat is végeztek játékosaink. A tornaterem mellett az atlétikai pályán illetve a kondicionáló teremben is dolgoztak a srácok. Az u14-es csapat Ferenczi Tamás vezetésével 17 fővel az alap technikai és alap taktikai feladatokra helyezte a hangsúlyt az edzések során. Az edzőtáborra tervezett munkát mindkét csapat elvégezte. Pihenő délutánon pedig a miskolctapolcai Strandra látogattunk.
Az edzőtábor után újra hazai környezetben készültek csapataink. Az u16-osok a közeljövőben rendezendő Eötvös Kupán már mérkőzéseket játszanak míg u14-es csapatunk edzőmérkőzéseken mérheti le, hogy hol járnak a felkészülésben.

Cél a minél jobb szereplés a korosztályos bajnokságokban!

TOVÁBBI CIKKEK