NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Az NYKK megyei legjobbjai 2022-2023.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kosárlabda Szövetség a bajnoki idény végén hosszú időután ismét díjazta a megye kosárlabdasportjának legjobbjait. Büszkén mondhatjuk, hogy a klub utánpótlás játékosai közül a megyei legjobbnak választottak az U14-es gárdából Ardeleán Bendegúzt, az U16-os gárdából Oláh Sebestyént, az év U16-os csapata az országos bajnokságban főtáblára jutó NYKK Eötvös lett, míg az Év edzője a fiú csapatok edzői közül az „akadémiai” kategóriában Ferenczi Tamás vezetőedzőnk lett. A” megye kosárlabdasportjáért” külön díjat kapta Hajdu Barnabás az NYKK alapítója és alelnöke, a Nyírpazonyi Kosárlabdázók Egyesületének elnöke.

Gratulálunk a fiúknak, a csapatnak, Tamásnak és Barnának!

Az ünnepélyes díjkiosztón az egyéni díjazottakat 2023. június 8-án, csütörtökön a Nyíregyházi SZC Inczédy György Szakképző Iskola dísztermében 17.00 órától, míg a díjazott csapatokat 2023. június 10-én, szombaton a Streetball megnyitója után 9.00 órától jutalmazzák a Kossuth téren felállított színpadon.

TOVÁBBI CIKKEK

A 8. helyen végeztünk

A 8. helyen végzett a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott a C-csoportos Európa-bajnokságon, a mieink az utolsó játéknapon Örményországtól szenvedtek vereséget. A szeptember 17-24-e között Szarajevóban