NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Az EGIS Körmend ellen folytatja csapatunk hazai pályán!

A Marso Nyíregyházi KK csapata az első fordulóban a Zalakerámia ZTE KK csapatával játszott hazai pályán. Kiegyenlített első félidő után robbantottak Brane Szavicsék, és egy jó harmadik negyedet, egy kiütéses negyedik követett, és végül 40 ponttal diadalmaskodtak a nyírségiek. Volt is öröm a csapat, a szurkolók részéről a mérkőzés után.

A második fordulóban egy szintén nagymúltú csapat látogat a Bujtosi Szabadidő Csarnokba. Az EGIS Körmend csapata Kecskeméten játszotta első fordulós meccsét, és végül hosszabbításban maradtak csak alul Sztojan Ivkovics csapatával szemben.

A vasiak kerete is alaposan átalakulóban volt a nyáron. Nagy volt a játékos mozgás, ám úgy néz ki, Aaron Michell össze tudta rakni csapatát, amelyben továbbra is meghatározó szerep jut a válogatott bedobóra, Ferencz Csabára. De nem árt odafigyelni az előző forduló csapatába is beválasztott Lemon-ra, a tavaly még az Albacompban jó teljesítményt nyújtó, szintén válogatott Tóth Norbertre, vagy éppen a grúz válogatott Sharabidze-re.

Ám ha csapatunk ugyanazt a koncentrált, taktikus játékot játssza, amelyet a zalaiak ellen negyven percig sikerült, akkor a nyírségiek begyűjthetik második győzelmüket is a bajnokságban.

Ehhez szükségünk van nagyszerű szurkolóink bíztatására is! Kérünk minden szurkolót, sportbarátot, jöjjön ki a mérkőzésre, és buzdítsuk csapatunkat a győzelembe!

Ami még nagyon fontos! Azon drukkerek, akik érvényes jeggyel rendelkeznek a Nyíregyháza Spartacus FC – Puskás Akadémia mérkőzésről,  50% kedvezménnyel tekinthetik meg a Marso Nyíregyházi KK csapatának mérkőzését!

HAJRÁ NYKK!

TOVÁBBI CIKKEK