NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

A Pécs ellen triplázhat csapatunk!

A Magyar Bajnokság NB1/A csoportjának harmadik fordulójában a Marso Nyíregyházi KK csapata a Pécs csapatát látja vendégül a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.

Hatalmas mérkőzést játszott a Marso Nyíregyházi KK csapata múlt hét szombatom a második fordulóban, amikor is az EGIS Körmend csapata látogatott a Bujtosi Szabadidő Csarnokba. A végletekig kiélezett találkozón Nagy Krisztián 70-72-es állásnál dobott triplája döntött, amivel meg is nyerték a találkozót. A szurkolók és a játékosok egyaránt örültek a sikernek a mérkőzés végén, ám most itt az újabb feladat, kedden este 18.00-tól a Pécs csapata látogat Nyíregyházára.

Az a Pécs, amely ugyan két vereséggel indította a bajnokságot, ám vigyázni kell Csirke Ferenc tanítványai ellen, hiszen otthon +17-ről kapott ki a Paks ellen egyetlen ponttal, míg Kecskeméten is egészen az utolsó negyedig jól tartották magukat. Csapatukban maradt a tavalyi két sikerember, aki rájátszásba vezette a csapatot, Veljko Budimir, és Anthony Nelson is, melléjük érkezett Pahlmblad, illetve kiegészül még a csapat tehetséges fiatalokkal, így hát maximális koncentrációra lesz szükség, amelyet a mérkőzés előtt ma Brane Szavics is kiemelt.

„Nehéz mérkőzésre számítok – mondta Brane Szavics, a nyírségiek egyik kulcs embere. Persze mint mondtam, nincs könnyű mérkőzés. Pécsen is vannak nagyon jó játékosok, de ugyanolyan emberek mint én, vagy csapattársaim. Minden meccs 0-0-val kezdődik, és ha jól védekezünk, jó ritmusban játszunk, és ugyanaz a csapatmunka lesz ránk jellemző, mint a legutóbbi két meccsen, akkor mindenféleképpen egy jó mérkőzést fogunk játszani.”

Brane a szurkolók szeretetét is kiemelte, akik mindkét meccsen remek hangulatot varázsoltak a Bujtosiba.

„Köszönjük a szurkolóknak! Nagyon jó hangulat volt, csak így tovább! Remélem akkor is a csapat mellett fognak majd állni, amikor esetleg egy rosszabb időszaka lesz a csapatnak, mert nagy segítség a szurkolásuk, és nagyon jó ilyen hangulatban játszani!”

Kedves szurkolóink, várunk hát mindenkit nagy szeretettel kedden, 18.00-tól a Bujtosi Szabadidő Csarnokba, segítsük csapatunkat egy újabb győzelem megszerzéséhez!

Hajrá NYKK!


Lengyel Bence
nykk.hu

 

TOVÁBBI CIKKEK

Parasport Napi bemutatók

A Magyar Parasport Napja 2024 rendezvénysorozat keretében a Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes csapata a nyíregyházi Continental Arénában megtartott esemény után a Bem József Általános Iskola

Egy újabb mérföldkő!

Igaz, hogy csak edzőmérkőzésen, de az NB I “A” csoportos DEAC csapatában pályára lépett Hibján Máté az NYKK EÖTVÖS neveltje. A válogatott szünetben felkészülési meccset

Regionális Kadett Bajnokság

DSI Debrecen “B” – NYKK EÖTVÖS: 30-89 (6-22; 8-25; 10-22; 6-20) Nykk: Szurovcsák 4; Kéninger 0; Tara 10; Hibján 20; Orosi 25; Csere: Savic 6;