NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

A 24.forduló legjobb játékosa: Ronnie Taylor!

A Marso Nyíregyházi KK csapata előző bajnoki mérkőzésén a Falco Trend-Optika KC Szombathely csapatát fogadta, s győzte le magabiztosan. A mérkőzésen parádésan játszó nyírségi játékosunk, Ronnie Taylor lett a forduló MVP-je.

Ronnie Taylor pazar teljesítményt nyújtott a szombathelyiek ellen 96-75-re megnyert hazai találkozón. Amerikai kisemberünk kitöltötte maximális 40 percét a parketten, s ezalatt dobott 30 pontot (67%-os dobáshatékonysággal), leszedett 5 lepattanót, volt 5 szerzett labdája, 8 kiharcolt faultja, 6 gólpassza, és 2 blokkja. Összesen pedig 44-es VAL (teljesítményindexet)-t ért el a mérkőzésen, amely nemcsak a forduló csapatába, de a legértékesebb játékosi címhez is repítette. Reméljük, hogy a szerdai, TLI-Alba Fehérvár elleni hazai bajnoki mérkőzésen is hasonló produktumot fog letenni a parkettre, s újabb hazai győzelemnek örülhetnek szurkolóink. Bravó Ronnie, HAJRÁ NYKK!!!!

NYKK - Falco
Ronnie Taylor abszolút vezére volt csapatának a Falco ellen! Fotó: szon.hu

Nem sokkal maradt el tőle a nyírségiek magasembere, Marko Kolarics sem, aki 37 percnyi játékidő alatt jutott el 18 pontig 13 lepattanóig, 2 gólpasszig, és 3 blokkig! Ez 38-as teljesítményindexet eredményezett! Nagy érdemben hozzájárult ő is, ahogy mindenki a csapatból a győzelemhez!

Csapatunk legközelebb szerdán, 18.00-kor lép pályára bajnoki mérkőzésen, akkor hazai pályán fogadja majd a TLI-Alba Fehérvár gárdáját. Kérünk minden kedves szurkolót, és sportbarátot, jöjjön ki a mérkőzésre, és biztassa csapatunkat a győzelembe!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

Forrás: bb1.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Kosárpalánta bajnokság, 1. forduló, Nyíregyháza

November 25-én, szombaton a nyíregyházi BEM Iskola tornacsarnokában rendezték a Kosárpalánta bajnokság 1. fordulóját, ahol a fiatal kosarasok ügyességből, gyorsaságból, küzdőképességből vizsgáztak. Fantasztikus volt a

Edzőmérkőzések

NYKK EÖTVÖS – Ungvár: 62-109 (10-17; 17-28; 24-25; 11-39) Nykk: Gyurcsán 7; Kozma 0; Szrogh 2; Miskolci 0; Szarka 16; Csere: Vascsák 4; Lekka 2;