NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Pakson vendégeskedik csapatunk!

A szerdai bajnoki forduló után ismét pályára lép a Marso Nyíregyházi KK csapata, amely szombaton 18.00-kor Pakson lép pályára.

A nyírségiek szerdán hazai pályán fogadták a Szeged csapatát, amely ellen győzelmi reményekkel lépett pályára Sitku Ernő csapata. Sajnos az első perctől kezdve uralni tudták a tisza-partiak a mérkőzést, köszönhetően Kiss Zsolt és Andrija Csirics extra dobóformájának. S bár a végén még hét pontra felzárkóztak a nyírségiek, a szegedi csapat szerezte meg a győzelmet.

Nem lesz könnyű dolga a Marso Nyíregyházi KK csapatának szombaton sem, hiszen a jelenlegi listavezető Paks csapatához látogatnak, amely játékosállományilag egy nagyon erős gárda. Remek légiósok, magyar válogatottak, és tehetséges fiatalok alkotják keretüket. Az a Paks, amely legutóbb EuroChallenge mérkőzésen lépett pályára, és győzelmével életben tartotta továbbjutási reményeit. Azt megelőzően pedig Szombathelyen tudtak győzni. Nem lesz hát könnyű dolga a nyírségieknek, de teher nélkül játszhatnak, és a fiatalok is megmutathatják magukat. Köztük irányító poszton most nagy szükség lesz Molnár Marcellre vagy épp Czura Attilára.

Szavics Brane-t ugyanis a Szeged elleni mérkőzés 33. percében a játékvezetők kiállították, ezért pedig automatikusan egy mérkőzést ki kell hagynia a nyírségi irányítónak.
A mérkőzésre tehát 18.00-kor kerül sor Pakson.

HAJRÁ NYKK!!!


Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Megérdemelt jutalom

A februári teljesítmény alapján az U11-es csapat tagjai közül Molnár Ábel, Kazup Benett,Nyíri Márk kapott McDonalds utalványt, gratulálunk nekik!