NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Nermin Hujdurovic közös megegyezéssel távozik a Marso NYKK-tól!

Nermin Hujdurovic, a Marso Nyíregyházi KK bosnyák centerének, s alapemberének sérülése az utóbbi hetekben sem javult olyan mértékben, ahogy azt a játékos és a klub remélte.

Nermin Hujdurovic sérülése sajnos az utóbbi hetekben sem javult olyan mértékben, ahogy azt a játékos, és a klub szerette volna. MRI illetve ultrahangos vizsgálatot követően több kezelést is kapott a bosnyák center, ám javulás nem volt tapasztalható, ezért a klub és a játékos úgy döntött, hogy közös megegyezéssel szerződést bontanak egymással.

11051057_938037979548889_1421638158_n
Nermin Hujdurovic (balra), és Zentai Levente, a Marso NYKK technikai vezetője (jobbra)

Nermin Hujdurovic húsz fordulón keresztül segítette ponterős játékával a Marso NYKK csapatát. Számtalan alkalommal került be a forduló játékosai közé, legtöbbször mint a legértékesebb játékos! Nermin Hujdurovic húsz mérkőzésen 22.75 pontos és 7.85-ös lepattanó átlagot produkált, illetve 32.05-ös VAL (teljesítményindex) mutatójával az első helyen áll a bajnokság összes játékosát idevonva.

Legjobb mérkőzését a bajnoki rajton produkálta a Zalaegerszeg ellen hazai pályán 100-60-ra megnyert találkozón, amikor is 39 pont, 11 lepattanó, és 9 kiharcolt fault került a neve mellé.

A Marso Nyíregyházi Kosárlabda Klub további sok sikert kíván neki a jövőben!


Lengyel Bence
nykk.hu

 

TOVÁBBI CIKKEK

Egy újabb mérföldkő!

Igaz, hogy csak edzőmérkőzésen, de az NB I “A” csoportos DEAC csapatában pályára lépett Hibján Máté az NYKK EÖTVÖS neveltje. A válogatott szünetben felkészülési meccset

Regionális Kadett Bajnokság

DSI Debrecen “B” – NYKK EÖTVÖS: 30-89 (6-22; 8-25; 10-22; 6-20) Nykk: Szurovcsák 4; Kéninger 0; Tara 10; Hibján 20; Orosi 25; Csere: Savic 6;

Lélekmozgató Program a Continental Arénában

A Magyar Parasport Napja 2024 rendezvénysorozat keretében a Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata bemutatót tartott február 19-én a Continental Arénában, a város Lélekmozgató Program

U12 februári díjazottjai

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub U12-es csapatából a februári hónapban Gyurcsán Leventét, Német Vincét és Kontér Barnabást díjaztuk McDonald’s-es utalvánnyal jó teljesítményükért. Gratulálunk!