NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Dupla rangadó a Bujtosiban csütörtökön!

Csütörtökön dupla rangadót rendeznek a Butjosiban, amikor is a Marso NYKK kosarasai előtt a röplabdások is parkettre lépnek.

Csütörtökön élvonalbeli röplabda, és kosárlabda mérkőzést is rendeznek majd a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. Este 17.00-tól a Fatum-Nyírsuli NRK női röplabdacsapata csap majd össze a Budaörs gárdájával, míg 19.00-kor a Marso Nyíregyházi Kosárlabda Klub fogadja majd a KTE-Duna Aszfalt Kecskemét csapatát.

kosár

Fontos közlemény kedves sportbarátaink, és szurkolóink részére, hogy ezen az estén 1-et fizet, 2-őt kap belépési akció lesz mindkét mérkőzésre!

Megéri hát kilátogatni, és minél nagyobb létszámban szurkolni mindkét mérkőzésen szurkolni csapatainknak a győzelem elérése érdekében!

TOVÁBBI CIKKEK

Évzáró a kerekesszékes csapatnál

A Celentano Étteremben tartotta évzáróját Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata. A jó hangulatú ebéd közben Makrai László elnök és Máthé Csaba edző értékelték az idei

Évzárót tartottak

Klubunk játékosai, akik a Nyíregyházi Ridens Gimnázium, Szakiskola és Kollégium tanulói, ebben az évben is szerepeltek a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség szervezésében lévő kosárlabda és