NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Újra hazai pályán a Marso NYKK!

A Magyar Bajnokság soron következő fordulójában, négy forduló elteltével újra hazai környezetben lép pályára a Marso NYKK csapata, a Kaposvári KK ellen.

Újra hazai környezetben lép pályára a Marso Nyíregyháza KK csapata négy, idegenben lejátszott mérkőzés után. Az ellenfél a Kaposvári KK lesz. A nyírségiek legutóbb a hűség városában léptek pályára, ahol azonban sima vereséget szenvedtek. A bajnoki döntőre is esélyes Sopron ellen az első negyedben még jól tartotta magát Sitku Ernő csapata, ám a továbbiakban már nem hagyott kétséget a soproni csapat, és magabiztos győzelmet arattak. A nyírségieknél Hujdurovic és Kolarics párosa volt dicsérhető, ám reméljük a soron következő Kaposvár elleni haza mérkőzésre mindenki felszívja majd magát, és győzelemmel örvendeztethetik meg a szurkolókat.

Pakson vendégeskedik csapatunk!
Győzni kell a Kaporvár ellen! Fotó: Saliga Péter

A kaposvári csapat legutóbb hazai pályán meglepő vereséget szenvedett a Kecskemét ellen. Ha nem is a vereség, inkább annak mértéke, ami meglepő volt, hiszen már az első félidő után tizenkilenc ponttal vezettek a kecskemétiek, tették mindezt csapatuk egyik vezére, Marko Djeraszimovics nélkül. A kaposvári csapat 57 pontig jutott, nem igazán találták a dobóformájukat, és minden bizonnyal győzni szeretnének a nyírségiek otthonában, ám reméljük, ehhez Sitku Ernő csapatának is lesz egy két szava. Égetően szükség lesz a győzelemre, és remélhetőleg szurkolóink segítségével ez meg is valósulhat!

A mérkőzésre szerdán, 18.00-kor kerül sor a Bujtosi Szabadidő Csarnokban!

Minden kedves szurkolót, sportbarátot szeretettel várunk!

HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

A 8. helyen végeztünk

A 8. helyen végzett a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott a C-csoportos Európa-bajnokságon, a mieink az utolsó játéknapon Örményországtól szenvedtek vereséget. A szeptember 17-24-e között Szarajevóban