NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Új parketta, új palánkok! Átadták a megszépült Eötvös Gyakorlót!

A Nyíregyházi Főiskola Eötvös-gyakorlója méltó otthona lehet az utánpótláskorú kosárlabdázóknak.

Megszépült a Nyíregyházi Főiskola Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tornacsarnoka. A létesítményben készülnek és játsszák meccseiket a Nyíregyháza Kosárlabda Klub utánpótláscsapatai, edzéshelyszínnek pedig a Marso Nyíregyházi Kosárlabda Klub NB I A csoportos csapata számára is tökéletesen megfelel a csarnok. Arról nem is szólva, hogy az iskolában tanuló diákok mindennapos testnevelését is remekül szolgálja a modern köntös kapott tornaterem.

Különösen most, hogy új parkettát és palánkokat kapott, illetve két öltözőt is teljesen felújítottak benne. A 38 millió forintos beruházás a társasági nyereségadós (TAO) hozzájárulásból valósult meg, amelyhez az önrészt is az iskola fenntartója, a Nyíregyházi Főiskola biztosította.

ötvös 16Prof. dr. Jánosi Zoltán főiskolai rektor vágta át a csarnokavatást szimbolizáló szalagot az NYKK utánpótláskorú játékosok előtt! Fotó: Saliga Péter

Az avatóünnepségen jelen voltak a Marso Nyíregyházi Kosárlabda Klub játékosai, ők is beszálltak abba a büntetődobó-versenybe, amelyet a szombati 9. Eötvös Kupa korosztályos fiútornák betétszámaként rendeztek meg.

A jelenlévő városi, főiskolai és klubvezetők is egyetértettek abban: az utánpótlás és adott esetben a felnőtt csapat játékosai is méltó helyszínen készülhetnek a jövőben, ha az „egyes” gyakorlót választják helyszínül.

Az átadásról készült fotók megtekinthetők honlapunk galériájában!


Lengyel Bence
nykk.hu

Forrás: www.szon.hu
Fotó: Saliga Péter

 

TOVÁBBI CIKKEK

Megérdemelt jutalom

A februári teljesítmény alapján az U11-es csapat tagjai közül Molnár Ábel, Kazup Benett,Nyíri Márk kapott McDonalds utalványt, gratulálunk nekik!