NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Nermin Hujdurovic lett a forduló legértékesebb játékosa!

Nermin Hujdurovic nevével már nem először találkozunk, amikor a forduló végi összegzést nézzük. A nyírségi center ezúttal is remek játékkal rukkolt elő a MAFC ellen, és elképesztő indexszámot hozott össze.

Nermin Hujdurovic-ra nem volt ellenszere a MAFC-nak, és ezt okosan ki is használta a nyírségi center. A 98-92-es hazai sikerrel végződő találkozón 38 percnyi játékidő alatt, 32 pontig, 8 lepattanóig, 11 kiharcolt faultig, és 4 labdaszerzésig jutott, emellett volt egy blokkja is. Ez egészen elképesztő, 50!-es VAL (teljesítmény index) számot eredményezett, amivel a 20. forduló legeredményesebb játékosa lett! Bravo Nerko!

nerko mafc
Nermin Hujdurovic ismét MVP lett!   Fotó: szon.hu

De a forduló ötösébe, egy másik nyíregyházi játékos is befért, a már korábban említett, Marko Kolarics is pazar meccset produkált, 13 pont, 5(!) blokk, 3 kiharcolt fault, ami 22-es indexszámot eredményezett, nagyban hozzájárulva a hat pontos győzelemhez.

Reméljük, a soron következő, Szeged elleni idegenbeli mérkőzésen is hasonló számokat produkálnak majd magasembereink, és sikerül megszerezni a hetedik győzelmét is Sitku Ernő csapatának.

A szegedi bajnoki mérkőzésre, február 4.-én szerdán, 18.00-kor kerül sor.

HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

Forrás: bb1.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Kosárpalánta bajnokság, 1. forduló, Nyíregyháza

November 25-én, szombaton a nyíregyházi BEM Iskola tornacsarnokában rendezték a Kosárpalánta bajnokság 1. fordulóját, ahol a fiatal kosarasok ügyességből, gyorsaságból, küzdőképességből vizsgáztak. Fantasztikus volt a

Edzőmérkőzések

NYKK EÖTVÖS – Ungvár: 62-109 (10-17; 17-28; 24-25; 11-39) Nykk: Gyurcsán 7; Kozma 0; Szrogh 2; Miskolci 0; Szarka 16; Csere: Vascsák 4; Lekka 2;