NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Negyedik helyen zárt a Nyíregyházi Sportcentrum Marso NYKK!

A Morgen Ferdinánd Emlékbajnokság U21-es debreceni nyolcasdöntőjének bronzmérkőzésén léptek pályára a csapatok, ahol a Nyíregyházi Sportcentrum Marso NYKK csapata a Szegeddel találkozott.

Az NYKK munkáját a Szerencsejáték Zrt támogatta

Nyíregyházi Sportcentrum Marso NYKK – Naturtex-SZTE-Szedeák 56-90 (21-21, 7-21, 15-30, 13-18)

Debrecen, U21-es döntő

NYKK: Vida -, Kósa T. 8, Molnár M. 14/6, Czura 14/3, Groska -, OLÁH 8, Szondi 5, Lajsz 7, Kósa D. –

Szedeák: MIKE 9/3, Kovács J. 2, MELEG 8, DEMETER 12/6, Bonifert 2, Fehér 4, VARGA 30/18, RÉVÉSZ 19/3, Maronka 3, Savanya 1

Pont gazdag, és jó támadójátékot hozott az első negyed mindkét csapat számára a Morgen Ferdinánd Emlékbajnokság U21-es nyolcasdöntőjének bronzmérkőzésén. Az elején a nyírségiek kezdtek jobban, és négy-öt ponttal folyamatosan a szegedi csapat előtt jártak, ám a Varga által húzott Szeged kiegyenlítette a negyedet. A második negyedben aztán robbantott a tisza-parti együttes, amely jól célzott távolról, és támadásban magabiztosak voltak. Ennek köszönhetően tizennégy ponttal vezettek a félidőben.

Parádés fordítás! Négy között a Marso NYKK U21-es csapata!
Negyedik helyen zárt a Nyíregyházi Sportcentrum Marso NYKK U21-es csapata!

A második félidőben sem változott a játék képe, a szegediek növelni tudták előnyüket, amely a mérkőzés végéig kitartott, így ők szerezték meg a bronzérmet, míg a Nyíregyházi Sportcentrum Marso NYKK U21-es csapata a negyedik helyen zárt a Morgen Ferdinánd Emlékbajnokság U21-es debreceni nyolcasdöntőjében, amely szintén szép eredmény, és gratulálunk a fiatalok egész éves teljesítményéhez.

HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

A Nyíregyházi Kosárlabda Klubbot a Szerencsejáték Zrt támogatta

TOVÁBBI CIKKEK

A 8. helyen végeztünk

A 8. helyen végzett a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott a C-csoportos Európa-bajnokságon, a mieink az utolsó játéknapon Örményországtól szenvedtek vereséget. A szeptember 17-24-e között Szarajevóban