NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Fontos bajnoki előtt a Marso NYKK csapata!

Idegenbeli mérkőzéssel rajtol a 2015-ös év a Marso Nyíregyházi KK csapata számára, szombaton egy nagyon fontos bajnoki mérkőzésen lépnek pályára, a Zalaegerszeg vendégeként.

Ha csak a tabellán elfoglalt helyezéseket, és az elmozdulási lehetőségeket vesszük figyelembe, fontos mérkőzés vár a Marso Nyíregyházi KK csapata számára. Szombaton ugyanis este hét órától a Zalakerámia-ZTE KK csapata vendégeként lépnek pályára. A nyírségiek jelenleg három győzelemmel, és kilenc vereséggel a tabella tizenegyedik helyét foglalják el, míg a zalaiak egy győzelemmel és tizenegy vereséggel sereghajtók. A csapatok első mérkőzése egyben a bajnoki nyitány volt mindkét fél számára, és akkor nem várt különbséggel zárult a derbi, hiszen negyven pontos győzelemmel zárta a találkozót Sitku Ernő csapata. Azon a találkozón minden sikerült, és minden bizonnyal kiegyezne a csapat egy hasonló mérkőzéssel szombaton is.

NYKK - ZTE
Nermin Hujdurovic jó játékára ezúttal is szükség lesz! Fotó: Saliga Péter

A Marso NYKK csapata legutóbb a Jászberény csapatát fogadta hazai pályán. Sajnos a jászsági triplaeső miatt folyamatosan futni kellett az eredmény után, ám még így is jól tartotta magát a nyíregyházi csapat, sőt, a végjátékban akár be is húzhatták volna a győzelmet, hiszen Marko Kolarics két kosara kétszer jelentett vezetést, ám Szögi Ádám triplája végül vendégsikert eredményezett. Most viszont a szezon második felének nyitómérkőzésén, Zalaegerszegen lép majd pályára csapatunk.

Ha csak a tavalyi évet vesszük alapul, jó ómen lehet a zalai parketta, hiszen akkor első idegenbeli győzelmét éppen itt sikerült megszereznie a csapatnak, reméljük, idén is ki fog jönni a lépés.

Csapatunk húzóembere, Nermin Hujdurovic szeretne véget vetni a vereségsorozatnak.

„A ZTE elleni meccs nagyon fontos számunkra a kilenc meccses vereségi sorozat után, remélhetőleg jól fog működni minden, a ZTE ellen minden erőnkkel azon leszünk, hogy győzelemmel hagyjuk el a parkettet!”

A mérkőzésre tehát 19.00-kor kerül sor szombaton, Zalaegerszegen.

HAJRÁ NYKK!!!


Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Egy győzelem, egy vereség

Egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a 2023/2024-es kiemelt MSOSZ-MKOSZ kosárlabda bajnokságot a Nyíregyházi Kosárlabda Klub gárdája, amely így a II. divízióban az ezüstérmet szerezte

Regionális kadett bajnokság, U16

DSI “A” Debrecen – NYKK EÖTVÖS: 50-73 (15-13; 7-21; 19-26; 9–13) Nykk: Szurovcsák 14; Homonyik 0; Kéninger 3/3; Hibján 25/3; Orosi 26; Csere: Kovács 5/3;

NYKK 1%

F I G Y E L E M ! ! Az idei évtől kezdődően a Nyíregyházi Kosárlabda Klub tudja fogadni a személyi jövedelemadó társadalmi szervezetek