NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Fontos bajnoki előtt a Marso NYKK csapata!

Idegenbeli mérkőzéssel rajtol a 2015-ös év a Marso Nyíregyházi KK csapata számára, szombaton egy nagyon fontos bajnoki mérkőzésen lépnek pályára, a Zalaegerszeg vendégeként.

Ha csak a tabellán elfoglalt helyezéseket, és az elmozdulási lehetőségeket vesszük figyelembe, fontos mérkőzés vár a Marso Nyíregyházi KK csapata számára. Szombaton ugyanis este hét órától a Zalakerámia-ZTE KK csapata vendégeként lépnek pályára. A nyírségiek jelenleg három győzelemmel, és kilenc vereséggel a tabella tizenegyedik helyét foglalják el, míg a zalaiak egy győzelemmel és tizenegy vereséggel sereghajtók. A csapatok első mérkőzése egyben a bajnoki nyitány volt mindkét fél számára, és akkor nem várt különbséggel zárult a derbi, hiszen negyven pontos győzelemmel zárta a találkozót Sitku Ernő csapata. Azon a találkozón minden sikerült, és minden bizonnyal kiegyezne a csapat egy hasonló mérkőzéssel szombaton is.

NYKK - ZTE
Nermin Hujdurovic jó játékára ezúttal is szükség lesz! Fotó: Saliga Péter

A Marso NYKK csapata legutóbb a Jászberény csapatát fogadta hazai pályán. Sajnos a jászsági triplaeső miatt folyamatosan futni kellett az eredmény után, ám még így is jól tartotta magát a nyíregyházi csapat, sőt, a végjátékban akár be is húzhatták volna a győzelmet, hiszen Marko Kolarics két kosara kétszer jelentett vezetést, ám Szögi Ádám triplája végül vendégsikert eredményezett. Most viszont a szezon második felének nyitómérkőzésén, Zalaegerszegen lép majd pályára csapatunk.

Ha csak a tavalyi évet vesszük alapul, jó ómen lehet a zalai parketta, hiszen akkor első idegenbeli győzelmét éppen itt sikerült megszereznie a csapatnak, reméljük, idén is ki fog jönni a lépés.

Csapatunk húzóembere, Nermin Hujdurovic szeretne véget vetni a vereségsorozatnak.

„A ZTE elleni meccs nagyon fontos számunkra a kilenc meccses vereségi sorozat után, remélhetőleg jól fog működni minden, a ZTE ellen minden erőnkkel azon leszünk, hogy győzelemmel hagyjuk el a parkettet!”

A mérkőzésre tehát 19.00-kor kerül sor szombaton, Zalaegerszegen.

HAJRÁ NYKK!!!


Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Nyári tábor a fiatalok számára

Július 5-én, pénteken zárult az U11, U12-es korosztály számára a Nyíregyházi Kosárlabda Klub egyhetes nyári tábora, amelynek központi helye a nyíregyházi Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum

Ötödik lett a válogatott

Boda Ferenc, a Nyíregyházi Kosárlabda Klub játékosa is szerepelt a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatottban, amely meghívást kapott a 2024. június 28-30-i között a szlovéniai Mariborban

Táborozás a Smaragdvölgyben

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub utánpótlás játékosai 4 napot edzőtáboroztak június 25-28-a között a Sátoraljaújhely-Rudabányácska, Smaragdvölgy Pihenőparkban. A fiatalok napi egy edzésen vettek részt a sárospataki