NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Díjazták az NYKK legjobbjait

Június 8-án az Inczédy iskola dísztermében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kosárlabda Szövetség díjkiosztóján a megye kosárlabdasportjának legjobbjait díjazta. Büszkén mondhatjuk, hogy a klub utánpótlás játékosai közül a megyei legjobbnak választottak az U14-es gárdából Ardeleán Bendegúzt, az U16-os gárdából Oláh Sebestyént, az év U16-os csapata az országos bajnokságban főtáblára jutó NYKK Eötvös lett, míg az Év edzője a fiú csapatok edzői közül az „akadémiai” kategóriában Ferenczi Tamás vezetőedzőnk lett. A” megye kosárlabdasportjáért” külön díjat kapta Hajdu Barnabás az NYKK alapítója és alelnöke, a Nyírpazonyi Kosárlabdázók Egyesületének elnöke.

Gratulálunk a fiúknak, a csapatnak, Tamásnak és Barnának! Képeinken a díjazottak, az U16-os csapatot a szombati Continental Arénában megrendezett streetball bajnokság keretében díjazták!

TOVÁBBI CIKKEK

A 8. helyen végeztünk

A 8. helyen végzett a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott a C-csoportos Európa-bajnokságon, a mieink az utolsó játéknapon Örményországtól szenvedtek vereséget. A szeptember 17-24-e között Szarajevóban