NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Nagy Krisztián: Nehéz mérkőzésre számítok!

A Magyar Bajnokság alapszakaszának 10. fordulójában a Marso Nyíregyházi KK csapata a tabellán második helyezett KTE-Dunaaszfalt Kecskemét csapatát fogadja a Bujtosiban.

Nehéz mérkőzés vár a Marso Nyíregyházi KK csapata számára. A nyírségiek csütörtökön este 19.00-tól fogadja majd a Kecskemét csapatát. A kecskeméti csapat ebben az évben sem gyengült. Sőt, kijelenthető hogy talán erősödött is keretük. A montenegrói válogatott centerét, a tavaly még Sopronban pattogtató Filip Barovics, illetve a tavaly még Bajnok, és Kupagyőztes Szolnokot erősítő Tomiszlav Ivosev, és Miljan Rakics igazolt még hozzájuk. A tavalyi csapat egyik sikerkovácsa, Marko Djeraszimovics, és a tehetséges fiatalok alkotják még a vendégek keretét, akik erős játékerőt képviselnek idén is a bajnokságban. Sztojan Ivkovics tanítványai jelenleg a tabella második helyén állnak hét győzelemmel, és két vereséggel.

Az elkövetkezendő bajnoki mérkőzésről a nyírségiek csapatkapitányát, Nagy Krisztiánt kérdeztük:

„Nagyon nehéz mérkőzés lesz, úgy gondolom. Nem vagyunk most igazán jó formában, ki kell lábalnunk ebből a hullámvölgyből. Ez is megnehezíti a dolgunkat, és az is, hogy a Kecskemét egy nagyon jó csapat. Élén Sztojan Ivkoviccsal , akit nagyon jó edzőnek tartok. Remek magyar, és kiváló külföldi játékosai vannak. Összeszedett a Kecskemét, végig kontrollált játékot játszik, ezért nekünk is hasonlót kell, végig odafigyelten játszani. Nagyon erős védekezésre lesz szükségünk, és abban reménykedem, hogy a jó védekezés után egy pár könnyű kosárral lendületbe kerülhetünk, és tarthatjuk velük a lépést.”

NYKK - Szeged
Nagy Krisztián jó játékára szükség lesz a Kecskemét ellen!

Jarvis Garner személyében új amerikai játékos is érkezett a csapathoz, aki bíztatóan játszott Szombathelyen, tíz pontot szerzett. Úgy néz ki, hasznára válhat a csapatnak.

„Egy nagyon jó embert ismertünk meg a személyében. Én úgy gondolom, hogy mindenki kedveli, és kosárlabdázóként pozitív változást hozott a csapatba. Hajtós, küzdős játékos, rendkívül látványosan kosárlabdázik.  Erősen védekezik, gyorsan fut, és nagyot ugrik. Remélem, hogy a segítségére válik a csapatnak, a legjobbakat remélem tőle is.”

A mérkőzésre csütörtökön, 19.00-kor kerül sor!

Fontos, hogy a dupla rangadó keretein belül a 17.00-kor kezdődő FATUM-Nyírsuli NRK – Budaörs női röplabda mérkőzésre, és a 19.00-kor kezdődő Marso Nyíregyházi KK – KTE-Dunaaszfalt Kecskemét férfi kosárlabda mérkőzésre egyaránt, 1-et fizet 2-őt kap belépő akció lesz érvényben!

Várunk hát minden kedves sportbarátot, és szurkolót, segítsük csapatainkat!

HAJRÁ NYKK!!!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Egy újabb mérföldkő!

Igaz, hogy csak edzőmérkőzésen, de az NB I “A” csoportos DEAC csapatában pályára lépett Hibján Máté az NYKK EÖTVÖS neveltje. A válogatott szünetben felkészülési meccset

Regionális Kadett Bajnokság

DSI Debrecen “B” – NYKK EÖTVÖS: 30-89 (6-22; 8-25; 10-22; 6-20) Nykk: Szurovcsák 4; Kéninger 0; Tara 10; Hibján 20; Orosi 25; Csere: Savic 6;

Lélekmozgató Program a Continental Arénában

A Magyar Parasport Napja 2024 rendezvénysorozat keretében a Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabda csapata bemutatót tartott február 19-én a Continental Arénában, a város Lélekmozgató Program

U12 februári díjazottjai

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub U12-es csapatából a februári hónapban Gyurcsán Leventét, Német Vincét és Kontér Barnabást díjaztuk McDonald’s-es utalvánnyal jó teljesítményükért. Gratulálunk!