NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Sitku: A saját játékunkat szeretnénk játszani!

A holnapi, második fordulós mérkőzésünk előtt, ahol is 18.00-kor fogadjuk szintén hazai pályán az EGIS Körmend csapatát, Sitku Ernőt kérdeztük, mit vár a mérkőzéstől.

Az előző héten nagyszerű mérkőzésen nyertetek a Zalaegerszeg ellen, hogyan élted meg a pálya széléről a mérkőzést?

Sitku Ernő: „Egy ilyen mérkőzés álomszerű, szerintem végig jobbak voltunk, ha az első félidőben kicsit jobb százalékkal dobunk, már ott érvényesíteni tudtuk volna.”

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón kifejtetted, hogy ami a legfontosabb, két lábbal a földön állni, hisz ez csak az első mérkőzése volt a bajnokságban. Most szintén egy nagy múltú klub látogat Nyíregyházára, az EGIS Körmend. Mit vársz a mérkőzéstől?

Sitku Ernő: „Természetesen a Körmend ellen is hazai győzelmet várok. A Körmend játékosállománya valóban erősebbnek tűnik, de remélem, hogy a saját játékunkat játszva meg tudjuk lepni őket.

Milyen a hangulat a csapatnál? Egy ilyen szezonkezdet jó löketet adhat a játékosoknak önbizalom terén.

Sitku Ernő: „A hangulat valóban jó, de ahogyan már sokszor említettem ez csak az első meccs volt, egyedül nem sok értéke van!”

A holnapi, 18.00-kor kezdődő mérkőzésre tehát várunk minden kedves szurkolót, és sportbarátot szeretettel!

Fontos! Aki érvényes jeggyel rendelkezik a Nyíregyháza Spartacus FC – Puskás Akadémia mérkőzésről, fél áron tekintheti meg bajnoki mérkőzésünket a Körmend ellen.

HAJRÁ NYKK!


Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Nyári tábor a fiatalok számára

Július 5-én, pénteken zárult az U11, U12-es korosztály számára a Nyíregyházi Kosárlabda Klub egyhetes nyári tábora, amelynek központi helye a nyíregyházi Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum

Ötödik lett a válogatott

Boda Ferenc, a Nyíregyházi Kosárlabda Klub játékosa is szerepelt a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatottban, amely meghívást kapott a 2024. június 28-30-i között a szlovéniai Mariborban

Táborozás a Smaragdvölgyben

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub utánpótlás játékosai 4 napot edzőtáboroztak június 25-28-a között a Sátoraljaújhely-Rudabányácska, Smaragdvölgy Pihenőparkban. A fiatalok napi egy edzésen vettek részt a sárospataki