NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Sitku: A saját játékunkat szeretnénk játszani!

A holnapi, második fordulós mérkőzésünk előtt, ahol is 18.00-kor fogadjuk szintén hazai pályán az EGIS Körmend csapatát, Sitku Ernőt kérdeztük, mit vár a mérkőzéstől.

Az előző héten nagyszerű mérkőzésen nyertetek a Zalaegerszeg ellen, hogyan élted meg a pálya széléről a mérkőzést?

Sitku Ernő: „Egy ilyen mérkőzés álomszerű, szerintem végig jobbak voltunk, ha az első félidőben kicsit jobb százalékkal dobunk, már ott érvényesíteni tudtuk volna.”

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón kifejtetted, hogy ami a legfontosabb, két lábbal a földön állni, hisz ez csak az első mérkőzése volt a bajnokságban. Most szintén egy nagy múltú klub látogat Nyíregyházára, az EGIS Körmend. Mit vársz a mérkőzéstől?

Sitku Ernő: „Természetesen a Körmend ellen is hazai győzelmet várok. A Körmend játékosállománya valóban erősebbnek tűnik, de remélem, hogy a saját játékunkat játszva meg tudjuk lepni őket.

Milyen a hangulat a csapatnál? Egy ilyen szezonkezdet jó löketet adhat a játékosoknak önbizalom terén.

Sitku Ernő: „A hangulat valóban jó, de ahogyan már sokszor említettem ez csak az első meccs volt, egyedül nem sok értéke van!”

A holnapi, 18.00-kor kezdődő mérkőzésre tehát várunk minden kedves szurkolót, és sportbarátot szeretettel!

Fontos! Aki érvényes jeggyel rendelkezik a Nyíregyháza Spartacus FC – Puskás Akadémia mérkőzésről, fél áron tekintheti meg bajnoki mérkőzésünket a Körmend ellen.

HAJRÁ NYKK!


Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

A negyedik helyen az NYKK

A Soproni Tigrisek megtartották veretlenségüket a magyar kerekesszékes kosárlabda bajnokság IV. fordulójában, amelyet április 14-én, vasárnap Székesfehérvárott az MKOSZ edzőközpontjában rendeztek.  A Nyíregyházi Kosárlabda Klub

Egy győzelem, egy vereség

Egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a 2023/2024-es kiemelt MSOSZ-MKOSZ kosárlabda bajnokságot a Nyíregyházi Kosárlabda Klub gárdája, amely így a II. divízióban az ezüstérmet szerezte

Regionális kadett bajnokság, U16

DSI “A” Debrecen – NYKK EÖTVÖS: 50-73 (15-13; 7-21; 19-26; 9–13) Nykk: Szurovcsák 14; Homonyik 0; Kéninger 3/3; Hibján 25/3; Orosi 26; Csere: Kovács 5/3;