NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Körmenden lép pályára csapatunk!

A Marso Nyíregyházi KK csapata idegenben lép pályára bajnoki mérkőzésen, szerdán 18.00-tól a Körmend csapata ellen lépnek parkettre a nyírségiek.

A Marso Nyíregyháza KK legutóbbi bajnokija meghozta a várva várt idegenbeli győzelmet, hiszen csapatunk 80-64 arányban diadalmaskodott a Zalaegerszeg vendégeként. A feldobástól a lefújásig látszódott a csapaton a koncentráció, és a győzni akarás, ami kifizetődött, és teljesen megérdemelt győzelmet arattak. Ezen a mérkőzésen mutatkozott be csapatunk új amerikai játékosa, Ronald Anthony Taylor, aki nagyon jól játszott, 19 ponttal terhelte a zalaiak gyűrűjét. De a többiek se tétlenkedtek, aki pályára került, maximálisan meghálálta a bizalmat. Többek közt Szavics Brane is, aki 21 pontos 10 gólpasszos dupla-duplájával abszolút vezére volt a csapatnak.

NYKK - JKSE
Szavics Brane jó játékára Körmenden is szükség lesz! Fotó: Saliga Péter

Reméljük, a szerdai mérkőzésen is sikerül majd jó játékkal előrukkolni, annál az EGIS Körmendnél, amely jelenleg 2 győzelemmel és 10 vereséggel a tabella utolsó előtti helyén áll. Közben a csapatuktól távozott Lemon, helyére pedig a nyíregyházi csapatnál jól ismert William Walker érkezett, a vezetőedzői posztra pedig Déri Csabát nevezte ki a vezetőség. A nagy múltú körmendi csapat nyilván mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megszerezzék szezonbeli harmadik győzelmüket, de bízzunk benne, hogy a nyíregyházi csapat alaposan megnehezíti majd a dolgukat.

A mérkőzésre tehát szerdán, 18.00-kor kezdődik Körmenden.

Szurkoljunk csapatunknak, HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Harmadik helyen az NYKK

December 2-án Tatabányán rendezte a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség a kézilabda bajnokság III. divíziójának következő fordulóját, ahol a Nyíregyházi KK gárdája egy győzelmet, egy döntetlent