NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Az NYKK díjazza a hónap legjobb kosarasait!

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub edzői és vezetése nagy figyelmet fordít a gyermekek motivációjára, az élethosszig tartó sportolásra történő igény kialakítására.
Ahhoz, hogy ez a “napi, heti” rutin kialakuljon a gyerekekben, már ebben a korban is tudatos, precíz, fegyelmezett munkavégzésre szeretnénk nevelni őket.
Ezért edzőinkkel közösen elindítottuk a “Hónap játékosai” akciót.
Minden hónapban öt fő kritériumnak (1.rendszeres részvétel edzésen, 2.fegyelmezett munkavégzés, 3.kiváló mérkőzés teljesítmény, 4. kiváló edzésmunka, 5. eredményes tanulmányi munka) kell megfelelnie a jutalmazott játékosoknak.
A 2019. november havi teljesítménye alapján az U12-es korosztályban következő játékosaink lettek jutalmazva:
U12 díjazottak
Orosi Nándor, Hibján Ádám, Kéninger Botond.


U14-ben Földesi Milán, Takács Tamás, Pristyák Péter.

U11-ben Gincsai Bulcsú, Gnándt Balázs, Nagy Dávid.

Az NYKK részéről gratulálunk Nekik!
A díjazott kosarasok a Mc Donalds nyíregyházi éttermeinek jóvoltából és azokban beváltható egy-egy 3.000, 2.000 és 1.000 Ft. értékű Meki utálványt kaptak.
Bízunk benne, hogy minél több gyermek szeretné ezeket a nagyszerű ajándékokat megnyerni és a meghatározott elvárásoknak megfelelni !
Várjuk 2019. decemberének legjobb kosarasait!

HAJRÁ NYKK!

 

TOVÁBBI CIKKEK

Harmadik helyen az NYKK

December 2-án Tatabányán rendezte a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség a kézilabda bajnokság III. divíziójának következő fordulóját, ahol a Nyíregyházi KK gárdája egy győzelmet, egy döntetlent