NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Sitku: Meg kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést!

A hétvégén soros bajnoki fordulóban Budapesten, a MAFC vendégeként szerepelt a Marso Nyíregyházi KK csapata, amely hosszabbításos vereséget szenvedett, erről kérdeztük Sitku Ernő, vezetőedzőt.

A MAFC otthonában, hosszabbításban két ponttal, 82-80-ra kapott ki a Marso Nyíregyháza KK csapata. Sitku Ernő szerint meg kellett volna nyerniük ezt a találkozót.

„Nagyon fájdalmas ez a vereség egyértelműen. Meg kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést. Ez egy nagy hiba volt a csapattól. Remélem, ennek mindenki átérzi a súlyát, és fog dolgozni a továbbiakban azért, hogy kijavítsuk ezt az igazán nagy hibát, amit elkövettünk a hétvégén. Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, majd szerintem ez meg is nyugtatott mindenkit, és gyorsan adtunk újra előnyt a MAFC-nak, utána mi szaladtunk az eredmény után. A vége előtt néhány perccel, amikor átvettük a vezetést, utána egy megnyugtató előnyünk is lehetett volna, ha a ziccereinket bedobjuk, ha nem hibázunk kulcsszituációkban, és a végén pedig a hosszabbításban nem sikerült megszereznünk a győzelmet. Ott is sajnos védekezésben, és támadásban egyaránt sokat hibáztunk, ez eredményezte azt, hogy a MAFC jobb volt a hosszabbításban.”

Sok idő nincs a búslakodásra, hiszen szerdán szintén bajnoki fordulóban, a Szeged csapatát látja vendégül a nyírségi alakulat. A tabellán mögöttünk állnak, mondhatni, gyakorlatilag kötelező hazai győzelem.

„Ez így van, kötelező. Megteszünk mindent azért, hogy ezt meg is tudjuk szerezni.”

Csapatunk tehát szerdán, 18.00-kor lép pályára hazai pályán, amikor is a Szeged csapatát látjuk vendégül.

Látogassunk ki minél többen, és szurkoljuk bele győzelembe a csapatot!

HAJRÁ NYKK!!!


Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Kosárpalánta bajnokság, 1. forduló, Nyíregyháza

November 25-én, szombaton a nyíregyházi BEM Iskola tornacsarnokában rendezték a Kosárpalánta bajnokság 1. fordulóját, ahol a fiatal kosarasok ügyességből, gyorsaságból, küzdőképességből vizsgáztak. Fantasztikus volt a

Edzőmérkőzések

NYKK EÖTVÖS – Ungvár: 62-109 (10-17; 17-28; 24-25; 11-39) Nykk: Gyurcsán 7; Kozma 0; Szrogh 2; Miskolci 0; Szarka 16; Csere: Vascsák 4; Lekka 2;