NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Nyolcas döntőben az U21-es csapat!

A Magyar Férfi U21-es bajnokság alapszakaszának is a végéhez értünk, melyben a Marso NYKK csapata remekül szerepelt, s kiharcolta a 4. helyet, amellyel kvalifikálta magát a nyolcas döntőre.

A hétvégén a felnőttekhez hasonlóan befejeződtek az U21-es kiemelt bajnokság alapszakaszainak küzdelmei is. A 26. forduló után eldőlt, hogy az alapszakasz első helyét az Alba Fehérvár együttese szerezte meg, amely a Falco legyőzésével álltak az élre. A Falco Szombathely csapata ezzel a második helyen végzett. A szegedi csapat két győzelemmel zárta a hetet, így ők végeztek a harmadik helyen, míg a Siska János által irányított Marso NYKK csapata végzett a negyedik helyen 15 győzelemmel, és 9 vereséggel, ezzel pedig kvalifikálta magát a nyolcas döntőre, melynek időpontja a versenynaptárban rögzítve van. 

NYKK - Falco
Molnár Marcell és társai a nyolcas döntőben bizonyíthatnak tovább! Fotó: szon.hu

A résztvevők az A-csoportos U21-es csapatok első négy helyezettjei, valamint a B-csoport keleti és nyugati első két helyezettjei lesznek. Háromnapos nyolcasdöntő lesz, amelynek még nincs meg a helyszíne, és a sorsolás kialakításán is dolgozik a szövetség.

Az A-csoportból az Alba Fehérvár, a Falco, a Szeged és a Nyíregyháza képviselheti magát a nyolcasdöntőn. A B-csoport küzdelmi még tartanak.

HAJRÁ NYKK!!!!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

Forrás: bb1.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Harmadik helyen az NYKK

December 2-án Tatabányán rendezte a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség a kézilabda bajnokság III. divíziójának következő fordulóját, ahol a Nyíregyházi KK gárdája egy győzelmet, egy döntetlent