NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Ismét jó hangulatú toborzás az NYKK játékosaival!

A Marso Nyíregyházi Kosárlabda Klub játékosai a kérésnek természetesen eleget téve újra az Eötvös Gyakorlóiskolában járt toborzón, és csakúgy mint a 2014-es év végén, most is rengeteg gyermek volt kíváncsi a nyírségi kosarasokra.

Ismét csak remek hangulatú toborzáson vettek részt a Marso NYKK kosarasai az Eötvös Gyakorlóiskolában, ahol rengeteg gyermek gyűlt össze csak azért, hogy kérdezhessen, illetve dedikálhassa a csapatképeket a játékosokkal. A játékosok pedig nem győzték osztani az autogrammokat, sok gyerek állt sorba egy-egy értékes aláírásért. A jelen lévő játékosok pedig ösztönözték a fiatalságot, hogy próbálja ki ezt a szép sportágat, ezzel is bővítve a nyíregyházi utánpótlást, amely rendre szép eredményeket ér el.

20150218_105222[1]
A játékosok szüntelenül dedikáltak a fiatal generációnak! Fotó: Lengyel Bence

Reméljük, a toborzás elnyeri célját, és minél több gyermek kezd majd el kosárlabdázni, hiszen az eddig is kiváló utánpótlás csapataink folyamatosan várja a sportolni, kosarazni vágyó fiatalságot!

További képeket az alábbi linken tekinthetnek meg: Eötvös toborzás

HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

A 8. helyen végeztünk

A 8. helyen végzett a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott a C-csoportos Európa-bajnokságon, a mieink az utolsó játéknapon Örményországtól szenvedtek vereséget. A szeptember 17-24-e között Szarajevóban