NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Helmeczi: a fizikális felkészülésen volt a hangsúly!

A Marso Nyíregyházi Kosárlabda Klub pénteken a 24.fordulóban lép majd pályára a Magyar Bajnokság alapszakaszában, ahol a felsőházba igyekvő Szombathely gárdáját fogadja majd a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.

A Magyar Kupa küzdelmek miatt nem játszott bajnoki fordulót az előző héten a Marso NYKK csapata, amely pénteken fontos mérkőzésen fogadja majd a Szombathely csapatát. Ám nem hagyta „kihűlni” játékosait Sitku Ernő vezetőedző, hiszen a Kassa ellen edzőmérkőzést játszottak a nyírségiek, melyen végül magabiztos hazai siker született. Helmeczi András szerint fegyelmezett csapatjáték kell majd a pénteki napon.

NYKK - MAFC
Helmeczi jó csapatjátékot vár a Falco ellen! Fotó: szon.hu

„A legutóbbi meccs óta, a múlt héten leginkább a fizikális felkészülésen volt a hangsúly. Hétfő óta pedig teljes gőzzel készülünk a Falco elleni mérkőzésre. Reméljük, centerünk felépül, de arra is fel vagyunk készülve, ha esetleg ismét nélkülöznünk kell. Ha negyven percen át fegyelmezetten tudunk csapatként játszani, akkor meg tudjuk verni a szombathelyi csapatot, ezt várom magunktól!”

Csapatunk tehát február 27.-én, pénteken 18.30-kor lép majd parkettre a Bujtosi Szabadidő Csarnokban, szurkoljunk minél többen csapatunknak!

HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Harmadik helyen az NYKK

December 2-án Tatabányán rendezte a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség a kézilabda bajnokság III. divíziójának következő fordulóját, ahol a Nyíregyházi KK gárdája egy győzelmet, egy döntetlent