NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

A listavezető ellen folytatja a Marso NYKK csapata!

A Magyar Bajnokság alapszakaszának huszonkettedik fordulójában a Marso Nyíregyháza KK csapata a listavezető Atomerőmű SE csapatát fogadja vasárnap a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.

A Marso Nyíregyháza KK csapatának nem lesz könnyű dolga a vasárnapi bajnoki mérkőzésen, ugyanis az ellenfél a listavezető Paks csapata lesz. A hazai pálya természetesen jelenthet előnyt, és nem feltartott kézzel kell a pályára lépni a nyírségieknek. A nyíregyházi csapat szerdán lépett idegenben parkettre a Szeged otthonában, s játszott egy végletekig kiélezett mérkőzést. Sokáig vezetett Sitku Ernő csapata, ám a faultproblémák, és a negyedik negyed végi koncentrációs hibák megbosszulták magukat, és végül kilenc ponttal, 87-78-ra kaptak ki Nagy Krisztiánék. Búslakodásra azonban nincs sok idő, hiszen egy újabb feladat előtt áll a Marso NYKK csapata. A jelenleg 17 győzelemmel és 2 vereséggel álló Paksnak ugyanis idén sincs gyenge kerete. Magyar válogatott játékosok, és kiváló légiósok alkotják Braniszlav Dzunics együttesét, köztük a szezonban a nyírségieknél is megforduló Jeremy Wise is. A Paks a legutóbbi fordulóban odahaza győzték le magabiztosan a Kecskemét csapatát 74-59 arányban, és nyilván győzelmi reményekkel érkeznek a Bujtosi Szabadidő Csarnokba is. Ám reméljük, hogy ehhez Sitku Ernő csapatának is lesz egy-két szava, és szívüket lelküket kiteszik a pályára. Egy listavezető ellen nem is lehet másképp tenni, és reméljük, hogy egy jó mérkőzést játszik majd a két csapat.

Szegeden a Marso NYKK csapata!
Szavics pontjaira nagy szüksége lesz az NYKK-nak! Fotó: szon.hu

A mérkőzésre tehát február 8.-án, vasárnap, 16.30-as kezdettel kerül sor majd a Bujtosi Szabadidő Csarnokban, amelyre minden szurkolót, és sportbarátot szeretettel várunk, szurkoljunk csapatunknak!

HAJRÁ NYKK!


 

Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Április legjobbjai

Az U11-es csapatunknál McDonalds-os utalvánnyal jutalmaztuk azokat a játékosokat, akik áprilisban a legjobb teljesítményt nyújtották: Takács Armand, Gincsai Miklós Gyurcsán Levente. Gratulálunk nekik!

Regionális Serdülő Bajnokság

Miskolc, 2023. május 10. MEAFC U14/B – NYKK Eötvös U14/B 99-32 (23-9, 22-9, 26-9, 28-5) NYKK: Tara 15/3, Molnár 8, Oláh 4, Nagy 2, Szarka,