NYKK.HU

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub hivatalos honlapja

Sitku: A saját játékunkat szeretnénk játszani!

A holnapi, második fordulós mérkőzésünk előtt, ahol is 18.00-kor fogadjuk szintén hazai pályán az EGIS Körmend csapatát, Sitku Ernőt kérdeztük, mit vár a mérkőzéstől.

Az előző héten nagyszerű mérkőzésen nyertetek a Zalaegerszeg ellen, hogyan élted meg a pálya széléről a mérkőzést?

Sitku Ernő: „Egy ilyen mérkőzés álomszerű, szerintem végig jobbak voltunk, ha az első félidőben kicsit jobb százalékkal dobunk, már ott érvényesíteni tudtuk volna.”

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón kifejtetted, hogy ami a legfontosabb, két lábbal a földön állni, hisz ez csak az első mérkőzése volt a bajnokságban. Most szintén egy nagy múltú klub látogat Nyíregyházára, az EGIS Körmend. Mit vársz a mérkőzéstől?

Sitku Ernő: „Természetesen a Körmend ellen is hazai győzelmet várok. A Körmend játékosállománya valóban erősebbnek tűnik, de remélem, hogy a saját játékunkat játszva meg tudjuk lepni őket.

Milyen a hangulat a csapatnál? Egy ilyen szezonkezdet jó löketet adhat a játékosoknak önbizalom terén.

Sitku Ernő: „A hangulat valóban jó, de ahogyan már sokszor említettem ez csak az első meccs volt, egyedül nem sok értéke van!”

A holnapi, 18.00-kor kezdődő mérkőzésre tehát várunk minden kedves szurkolót, és sportbarátot szeretettel!

Fontos! Aki érvényes jeggyel rendelkezik a Nyíregyháza Spartacus FC – Puskás Akadémia mérkőzésről, fél áron tekintheti meg bajnoki mérkőzésünket a Körmend ellen.

HAJRÁ NYKK!


Lengyel Bence
nykk.hu

TOVÁBBI CIKKEK

U16 Edzőmérkőzés:

NYKK EÖTVÖS – Nyíregyházi Sportcentrum: 57-60 (20-6; 21–19; 10-13; 6-13) Nykk: Szurovcsák 2; Kéninger 4; Kovács 3/3; Hibján 22/3; Orosi 20; Csere: Tara 6/3; Gincsai

U14 edzőmérkőzés:

NYKK EÖTVÖS – Nyíregyházi Sportcentrum: 73-54 (16-13; 12-11; 21-27; 24-13) Nykk: Gyurcsán 12; Kozma 17; Molnár Á 2; Reszler 0; Szarka 2; Csere; Vascsák 10;